Съжалявам, че не съм погледнала по-рано тази тема. Аз също правих цветна снимка при Чернева миналия месец. Не го препоръчвам и на най големият си враг. Тази жена първо не сложи нито веднъж ръкавици - нито когато ме прегледа на видеозонът, нито след това, когато прави самата процедура, за маска да не говорим, за промивка преди това (както бе6е писал някой по-горе) също, нито веднъж не си изми ръцете преди която и да е била манипулация. Да не говорим, че нямаше парно и умрях от студ на масата, че докторката ми разстриваше краката през цялото време, защото буквално се тресях от студ. За мое щастие тръбите ми се оказаха проходими и действително не ме болеше въобще, като изключим това, че не успя да ми захване матката от първия път и Анито(акушерката) и каза, че нещо не е наред и тя го направи отново. Взех си снимката (която тя не искаше да ми дава) защото щях да правя инсепри нея. Но отидох в София при Владимиров и съм много доволна от него, екипа, обслужването и т.н.
Все пак се радвам за карелия и че всичко е минало добре при нея. Малко дълго стана извинете за което. Успех на всички!