Здравей Мари,
Нямаш представа каква топлина ми дават думите ти.
Имам представа, Дюни. Имам.
Същата топлина получавам в този форум вече почти 3 години.
А Денис си е бам башка. Тя хем е умна, хем много чете по въпросите и знае наистина много.
Сега по същество: за спермограмите в Майчин дом май имаше оплаквания. Неверни резултати. Не си спомням точно, но това ми се върти в главата. Нека другите мацки да го потвърдят или отхвърлят. Не че ви желая да имате проблеми, но е хубаво да сте напълно наясно, че мъжкият фактор е отхвърлен като причина. Най-добре е да направите спермограма в специализирана клиника за стерилитет. Без това да ви панира, без да потъвате в черни дупки, че стигате до там. Просто да се провери и изключи като причина.
После, теб изследвали ли са те за ХЛАМИДИЯ? Трябва. А също и уреоплазма и микоплазма. Това са едни много коварни гадинки, заради които може и да не става.
Внимавай със стимулацията. Тя съвсем не е толкова безобидна. Имаме статия тук за клостила, прочети я. Ако си имаш естествена добра овулация, не знам защо са те стимулирали.
Посткоитален тест.
И накрая, не се панирай излишно. Гледай трезво на нещата. Хубаво е да сте информирани и знаете, че не седите със скръстени ръце. Но бъди разумна и не пилей излишни нерви.
Успех!
Мари