0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Ановулаторен цикъл?
« -: Декември 28, 2006, 14:07:52 pm »
Здравейте! :)
Изкам да попитам дали някой от вас е пил Мастодинон ..... на мен ми го изписаха заради задържане на течности в гърдите.....това се размина. Днес при прегледа док. каза че имам ановулаторен цикъл(миналия месец пак беше така)  и да продължавам да го пия. Дали това ще ми помогне ?

*
Re: Ановулаторен цикъл?
« Отговор #1 -: Декември 28, 2006, 14:16:09 pm »
Аз съм пила, но беше много отдавна и не помня как се отрази това на цикъла.
Така по спомен карам, н мисля че това лекарство няма как да окаже влияние върху цикъла (може и да греша).

Какво пишеше в листовката му?

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
« Отговор #2 -: Декември 28, 2006, 14:21:23 pm »
пише, че е за смущения в  цикъла причинени от преходна или трайна недостатъчност на жълтото тяло; стерилитет , дълащ се на недостатъчност на жълтото тяло ; оплаквания при менструация (ПМС) ;фиброцистозна мастопатия ;

*
« Отговор #3 -: Декември 28, 2006, 14:25:58 pm »
Значи съм в абсолютна грешка ;)

Сега се сещам, как се изплаших като прочетох че може да доведе до нарушения в месечният цикъл. Моята листовка беше на немски, нямаше български превод и част от информацията ми се губи....
Явно това лекарство наистина влияе върху месечния цикъл.

Само да ти кажа, че при мен то не даде никакъв ефект, върху бучката на гърдата ми. След време обаче тя сама си изчезна.

Моето беше под формата на сироп и беше гаден на вкус.

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
« Отговор #4 -: Декември 28, 2006, 14:30:14 pm »
.

*
« Отговор #5 -: Декември 28, 2006, 14:32:22 pm »
Това е пак като сироп - пие се 2 пъти по 30 капки. Имах и в двете гърди бучки ... които се разминаха.  А и цикъла не ми е редовен  :( Може би док затова избра това лекарство