0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Diane-35
« -: Декември 11, 2006, 20:38:48 pm »
Мили момичета, дай те ми съвет след като гинеколожката не успя. Започнах да пия Диане -35 след лапароскопия и съм едва на 6-то хапче , но се чувствам ужасно- нямам сили, вие ми се свят, повръщам и цялата треперя като мокро куче. Ходих на преглед и естествено лекарката ми каза, че това били нормални неща, но аз не смята, че е така. Дали ще объркам много неща,ако спря хапчетата сега. На някой случвало ли му се е да има чак такава огромна непоносимост към препарати. Естествено лекарката не ме посъветва да ги спра, но аз  се чувствам наистина много зле.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: Diane-35
« Отговор #1 -: Декември 11, 2006, 20:43:22 pm »
По-добре ги спри. Може да се увеличи непоносимостта. За предпочитане е да се обърка цикъла, отколкото повече неприятности.
« Отговор #2 -: Декември 11, 2006, 21:26:05 pm »
   Здравей и аз бях така с тези хапчета.Повръщах по 5-6 пъти на ден и се чувствах като парцал. :xИ аз мисля,че трябва да ги спреш и мисля,че изобщо не са нормални неща.Има много такива подобни препарати и доколкото знам,поносимостта към тях от човека,зависи от организма.Аз трябваше да пия противозачатъчни по различни от твоите причини,но тогава док.ми смени няколко вида,докато не намерихме най-подходящите за мен и тези от които нямах странични реакции!Това разбрах аз за тези лекарства тогава,но се посъветвай с някой друг специалист!Желая ти успех!!!
« Отговор #3 -: Декември 11, 2006, 21:53:46 pm »
Moqta lekarka e strahotna, napravi mi mn uspesha operaciq, no hap4etata vyob6te ne mi ponasqt naistina. Dnes j obqsnih, a tq kaza, 4e e hubavo da si gi izpiq i 21-te. No tova sa o6te dve sedmici po4ti, a az sym napravo opasna za sebe si. Kato hodq po uliata mi se vie svqt i imam 4uvstvoto, 4e 6te padna  Ami navqrno 6te gi spra i 6te posedq  do sledva6tata menstruaciq bez hap4eta.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #4 -: Декември 11, 2006, 22:04:19 pm »
Пиши на кирилица!
« Отговор #5 -: Декември 11, 2006, 22:31:11 pm »
Извинявай за латиницата.
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #6 -: Декември 12, 2006, 10:00:56 am »
И при мен беше така,но само първият месец,после организмът свикна и нямах такива проблеми.
<br />
*
« Отговор #7 -: Декември 17, 2006, 16:02:41 pm »
Сигурно зависи от организма, но аз съм ги пила в продължение на две години и половина и не съм имала никакъв проблем с тях.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #8 -: Декември 17, 2006, 16:39:42 pm »
И а зги пих близо 5 години и нямах никакви странични ефекти.
Всичко е индивидуално.По някога първия месец има странични ефекти и после организма свиква.Но пак всичко е строго индивидуално.
*

skrita

• 226
  • Обичам послушни бебета
« Отговор #9 -: Декември 17, 2006, 19:09:37 pm »
Ох, аз пак ще се повторя, но СПОРЕД МЕН това са най-ужасните хапчета.След като ги вземах напълнях/не е болка за умиране/ НО ужасно много се окосмих, просто...вече 4 години съм ги спряла и не мога да се преборя с този проблем.Нито кожата ми се повлия добре от тях/препоръчват ги при акне???/Определено има много по изчистени препарати.
*
« Отговор #10 -: Декември 17, 2006, 21:24:46 pm »
Много странно, при мен единствения ефект беше , че ми наедряха гърдите, доста при това, което не беше никак зле иначе не съм усетила абсолютно по никакъв начин, че взимам ОК.Друг е въпроса, че не ми и помогнаха в борбата с кистите.Та се чудя дали не се проявяват страничните ефекти само когато наистина хапчетата оказват влияние на организма, и тези странични ефекти не са всъщност от промяната в хормоните.
« Отговор #11 -: Декември 18, 2006, 08:30:51 am »
След като много мрънках на лекарката си, тя ми каза да пия от следващия цикъл "Ясмин". Колкото до Диането, вече 12 хапче изпих и съм направо непоносима- дразня се от всяккави миризми, гади ми се и ми излязоха пъпчици / акне/ .............а нали уж ги лекувало.
« Отговор #12 -: Декември 18, 2006, 09:09:52 am »
Да се включа и аз  :D
И на мен от Диането през първия, че дори и до средата на втория месец ми излзат ужасни пъпки, но после кожата ми се изчиства. За дебелеенето сигурно нямам стигане - при всеки нов прием трупвам между 3 и 5 кг, които впоследствие едва свалям и то само наполовина!
Но това за окосмяването ми звучи противоречиво - нали Диане-то съдържа ципротеронацетат (май така беше :?) и го изписват за лечение на хирзутизъм?
*
« Отговор #13 -: Декември 18, 2006, 14:57:17 pm »
И аз пих Диане 7 месеца и след като не спряха да ми излизат пъпки по лицето и ме болят гърдите, гинеколога ми ми каза да го сменя с Ясмин, не знам как ще ми повлияе той но искам да си изчистя лицето от тези ужасни неща, предполагам, че и вие ги имате тези проблеми. Може ли някой да ми каже нещо за Ясмин, дано да ми повлияе добре.
Всички искаме бебета нали ? :D
« Отговор #14 -: Декември 22, 2006, 14:28:41 pm »
Вземала съм Диане 35 и не съм получавала странични ефекти. Не напълнях, кожата ми се изчисти, гърдите ми леко порастнаха, общо взето съм много доволна. :D Явно поносимостта към всеки вид противозачатъчни зависи от организма. На мен например от Логест ми се гадеше и постоянно кървях.  :?