0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Anonymous

Някой имал ли е проблеми със забременяването заради щитовидната жлеза?Аз ще правя изследване във връзка с това, но ако се окаже че това е голям проблем, има ли начин всичко да се доведе до щастлив край.Съмненията на доктора са, че спонтанния аборт който имах е заради тази жлеза
*

Anonymous

хормонални проблеми със щитовидната жлеза......
« Отговор #1 -: Април 05, 2005, 21:27:14 pm »
Зависи какво точно са ти открили на щитовидната жлеза. Аз се имах сърцебиене пулс над 120. Хормоните, които изследват за щит. жлеза бяха в нормата, имах леко увеличена жлеза. Пиех L-тироксин няколко месеца. След това съвсем случайно лекарката ме попита дали имам деца - след като и казах не, но искам ми препоръча да си меря температуратата. Установи се, че нямам уволация - направих изследване на пролектин и други репродуктивни хормони. Пролактина ми беше висок - пих бромокриптин и клистилбегит и се оправих. Пиши подробности, желая ти и на теб успех!!!
хормонални проблеми със щитовидната жлеза......
« Отговор #2 -: Април 06, 2005, 10:48:31 am »
Ако имаш проблеми с щитовидната жлеза и особено, ако се окаже понижена функция, това би могло да е причина за незабременяване. За радост това веднага отпада щом започнеш прием на L-тироксин. За повече инфо - пусни търсачка в сайта и ще ти излезнат много полезни статии.
Матей - 1.04.2006 г
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: хормонални проблеми със щитовидната жлеза......
« Отговор #3 -: Април 06, 2005, 11:00:36 am »
Цитат на: Anonymous
Някой имал ли е проблеми със забременяването заради щитовидната жлеза?Аз ще правя изследване във връзка с това, но ако се окаже че това е голям проблем, има ли начин всичко да се доведе до щастлив край.Съмненията на доктора са, че спонтанния аборт който имах е заради тази жлеза

нека първо ти направят изследванията и тогава, с резултати пред себе си, отново задай конкретен въпрос.
"проблеми с щитовидната жлеза" е много общо казано и не може да търсиш сравнения и примери, още повече, при теб не се знае има ли нещо или няма!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!