Привет на компанията!
И на мен ми предстои, само дето незнам какво, инсеминация - ИКСИ или каквото друго е. Не ми е съвсем ясно как точно да си го преведа от гръцки, за това обяснете ми има ли разлика между тези 2 метода или са едно и също. Направили сме всички възможни изследвания - тръби, хормони, смермодиаграми, видеозони и пр. След 2 седмици започвам инжекции Merional, Arvekap, Pregnil i Utrogestan - хапчета. Инжекциите на брой са общо 71, но за какъв период от време ще ми ги слагат и ще може ли да речем майка ми да ми ги слага или ще трябва да ходя всеки път при доктора? На 17.11 имам среща с лекаря и той ще ми обясни, но все пак ако някоя от вас е правила този метод с тези лекарства, моля да каже как е било при нея.
Много въпроси ме вълнуват, незнам какво първо да питам, но като чета тук, явно е много малък шанса да стане от първия път. Колко от вас са успели с този метод и от кой път? Какви са реакциите от всички тези лекарства като болки, настроения и пр? Ще съм ви благодарна да ме просветите и мен малко, че в чужда страна да правиш каквото и да било, без да знаеш за какво става дума е много лошо.
Желая успех на всички, които се борят за детенце и не се предавайте. Дано скоро много от нас се похвалят с добри новини. Благодаря ви предварително!