0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
здравейте,момичета!!!
аз съм една от чакащите за прием чрез нзок!!!
въпроса ми е простичък-можем ли да си избираме процедурата(ин-витро или икси) или това се решава от лекарите,от самото състояние на двойката,от самия ход на процедурата и т.н.?
благодаря ви предварително!
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
Re: може ли да се избира процедура ако сте чрез нзок?
« Отговор #1 -: Ноември 27, 2006, 13:52:23 pm »
Според мен лекаря преценява коя процедура ще бъде по-добрата. Плюс това ИКСИ се прилага при лош материал на половинката. Ако си е с хубава сперма за какво да се прилага ИКСИ??? Колко пари ти излезна да оформите документите за НЗОК? Ако не е тайна нали  8).
« Отговор #2 -: Ноември 27, 2006, 13:59:04 pm »
Плюс това ИКСИ се прилага при лош материал на половинката.
И при малък брой извадени яйцеклетки. Всичко се решава в хода на процедурата.
*
« Отговор #3 -: Ноември 27, 2006, 14:01:26 pm »
приблизително около 100лв.платила съм и за двамата изследванията за хламидия,хепатит(един от двата с или в)всички други са с направления+ спермограма+разходи за еспертното решение!
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #4 -: Ноември 27, 2006, 14:12:28 pm »
Заьо  :D можна не съм запозната чак с всички неща, които може да направят нужно прилагането на разните там различни процедури. Камо ли по време на самата процедура  8). Мерси за инфото.
А паричките които сте платили са мисля в рамките на нормалното. Даже ми се видяха малко 8). Кога ще го правите,  имаш ли вече положителен отговор???
*
« Отговор #5 -: Ноември 27, 2006, 14:28:58 pm »
е,не включвам цв.снимки и лапарото ,защото съм ги правила преди време!ако ги включа ще излезе доста голяма сума!
още не съм ги подала док,нали програмата още не е стартирала за 2007,а иначе док са направени през м.април 2006г,но...уви!
« Отговор #6 -: Ноември 28, 2006, 11:10:25 am »
Наха, не съм го написала с цел да те засегна, мила. А само да те допълня.