0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Дали е заради стимулацията ?!
« -: Ноември 28, 2006, 15:07:09 pm »
Здравейте момичета, имам сериозно притеснение относно МЦ, след приема на Клостилбегит и последвала инсеминация, доктора ми изписа и Утрогестан, тъй като беше обнадежден, че вероятността да забременея е голяма. И така слагах си Утрогестана вагинално, но МЦ ми дойде и аз го спрях, Но ето го и притеснението : имах цикъл само 3 дни и изведнъж спря, а досега винаги ми е бил по 6-7 дни, а сега пия Клостилбегит! Дали причината е в Клостилбегита или Утрогестана, и възможно ли е да е киста? Страхме е да отида до Док, за да не се окаже нещо, което може да попречи на предстоящата ми инсе! Благодаря ви предварително ! Късмет !
*
Re: Дали е заради стимулацията ?!
« Отговор #1 -: Ноември 28, 2006, 15:20:00 pm »
Няма смисъл да гадаеш - отиди на лекар. Може да е всичко, включително и да си бременна.
« Отговор #2 -: Ноември 28, 2006, 15:32:37 pm »
Отивай на доктор и хорманални лекарства не се пият, не се спират и не се почват пак без лекарско придписание !!! Ако пък има бременност съвсем не бива да пиеш такива лекарства.

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
« Отговор #3 -: Ноември 28, 2006, 18:45:45 pm »
Как така пиеш клостил, без док да е видял, че яйчниците са ти чисти?
Нали на 2-3-ти ден те гледат и тогава започва нова стимулация!??! Или аз нещо не разбирам? 8O
« Отговор #4 -: Ноември 28, 2006, 19:10:21 pm »
Започнах да пия Клостилбегита от 5 ден на цикъла, след него последва инсеминация, след инсето Док ми даде Утрогестан, но М ми дойде , но беше само 3 дни, а това никога не ми се е случвало и смятам, че е заради медикаментите или пък може да е нещо друго !
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #5 -: Ноември 28, 2006, 21:03:45 pm »
hrandi мила,преди да започнеш да пиеш Клостилбегит или други подобни препарати задължително на 2-3 ден от цикъла трябва да те види лекар на УЗИ дали всичко е наред!!!!
Отиди на лекар и се консултирай!!!Успех!!