0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

kareliya

• 542
  • Ако живота ти поднесе лимон,направи си лимонада
Re: кафето?
« Отговор #20 -: Януари 30, 2007, 17:37:22 pm »
    И аз съм с ниско кръвно,та чашата кафе сутрин ми е от особена нужда. Но не съм се замисляла за вредата точно от кафето пък.По други причини гледам да го ограничавам,че ако пия следобед, вечер не мога да спя,заспивам когато трябва да ставам.Затова каквото пия,пия,но само сутрин.
« Отговор #21 -: Януари 31, 2007, 17:20:14 pm »
И аз съм с ниско кръвно, и често пия кафе, защото иначе ми става лошо и може да припадна, което също ми се е случвало... аз съм тежък случай... Не се замислям колко е вредното кафето, стига да се чувствам добре. Мисля, че в не големи дози, то би могло да не вреди чак толкова... Все пак всяко нещо си има и вредните страни...
Illusion never change into something real...
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #22 -: Януари 31, 2007, 17:53:00 pm »
Не се замислям колко е вредното кафето, стига да се чувствам добре.

Защото си още малка и не се опитваш да забременееш. Темата е дали кафето пречи на забременяването, а не е за кафето по принцип.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #23 -: Януари 31, 2007, 18:41:39 pm »
Еми аз доколкото знам това не пречи при забременяване... майка ми пуши и пие кафе редовно и то в големи количества от както се помня, но това не и е попречило да има деца, но може да сте прави и по някакъв начин да вреди...незнам... всичко си зависи от индивидулния организъм, ако мога така да се изразя....
Illusion never change into something real...
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #24 -: Януари 31, 2007, 18:46:52 pm »
Еми аз доколкото знам...

Малко знаеш. Но не те виня. Чети повече.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #25 -: Януари 31, 2007, 18:51:15 pm »
Цитат
Еми аз доколкото знам това не пречи при забременяване... майка ми пуши и пие кафе редовно и то в големи количества от както се помня, но това не и е попречило да има деца, но може да сте прави и по някакъв начин да вреди...незнам... всичко си зависи от индивидулния организъм, ако мога така да се изразя....

Боже, божеееее......................
« Отговор #26 -: Януари 31, 2007, 21:12:35 pm »
Аз да попитам нещо малко в страни..... :) Скоро дочух, че еспресото сваляло кръвното 8O Знае ли някой нещо по въпроса...Струва ми се безумно
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #27 -: Януари 31, 2007, 21:24:10 pm »
Дени,това не е вярно! :D