0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Гост

Бременност или проблем?
« -: Декември 08, 2006, 14:55:41 pm »
Не успявам да се регистрирам в момента,имам спешно питане към Вас момичета. Последен цикъл 10.11.Вероятна овулация -22.11. Два домашни теста със много слаба,почти пренебрежима  втора черта/вижда се със лупа и при специална светлина:)/Днес кръвен тест в Бодимед с резултати 121,4 mlu/ml.Симптоми на бременност или пмс - няма.Имам през март тази година един кошмарен мисед.Та какво да мисля бременост или проблем или и двете? Помагайте...
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: Бременност или проблем?
« Отговор #1 -: Декември 08, 2006, 15:26:13 pm »
Бременност, надявам се! 8)
Пусни и утре 1 ЧХГ -  и ще се разбере.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #2 -: Декември 08, 2006, 16:00:01 pm »
Бременност , и аз се надявам. :D
Но ми е чудно, как така уринният едва отчита - а той реагира на около 25 mlU/ml,  когато кръвният е 121,4 mlU/ml.
Не искам да те отчая- просто ми е чудно.
Кръвният показва бременност и дано всичко да е наред.
Успех

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #3 -: Декември 08, 2006, 16:04:37 pm »
Наистина е странно, че уринния тест не отчита.
Дано да е бременност!

Стискам палци!!! :)
*
« Отговор #4 -: Декември 08, 2006, 16:10:39 pm »
и аз стискам палци да е бременост.
п.п. три пъти съм забременявала (за съжаление за кратко) и трите пъти втората линийка беше едва забележимо бледо розово
*

Гост

« Отговор #5 -: Декември 08, 2006, 17:07:30 pm »
Благодаря за отговорите.И аз не знам какво да мисля.Ще падне чакане.... Колкото до домашните тестове,миналия път с миседа упорито показваха(-), а кръвния беше над 500.Така че и те на са 100 процента сигурни.И друг въпрос това 120 не е е ли нисък показател или се втелявам...В понеделник ще пробвам пак и ще пиша.И пак благодаря ,успех и много успешни бременности на всички ни...Дано!
*

victorita

• 531
  • Моето малко слънце КРИСТИАН се роди на 21/01/2010
« Отговор #6 -: Декември 08, 2006, 17:26:48 pm »
бъди спокойна,а ние ще стискаме палци
*
« Отговор #7 -: Декември 08, 2006, 17:41:19 pm »
Според мен си бременна и не би трябвало да се тревожиш за стойностите на чхг! Честито!
При мен ЧХГ беше път 85, после 311 - уринните тестове - отрицателни!! /при това различни марки/. За съответния ден в който си според цикъла ми се стува, че Чхг-то си е нормално. Ако искаш все пак можеш да провериш тук: www.betabase.info

*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #8 -: Декември 08, 2006, 17:51:09 pm »
Миличка най-вероятно е бременност и дано да е така. При всички положения кръвния е по-точен от уринния! Някъде бях чела по тази тема и мисля че нещата са положителни! Пробва ли да пуснеш още един уринен? Провай, може да е дал фалшив резултат. Стискам палци за  :sucky:
*

sami

• 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
« Отговор #9 -: Декември 08, 2006, 18:00:28 pm »
И аз стискам палци!И аз мисля че си бременна,дано!
Направи пак кръвно изследване.Успех!

http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
« Отговор #10 -: Декември 08, 2006, 18:31:05 pm »
Ми какво да кажа пак по подобна тема , че може и с отрицателен уринен тест да си бременна има много такива случеи, дори и при мен, а ЧХГ -то ти не ниско така че и аз си мисля че май си бременна, но изчакай, какво си се разбързала толкова, карай го по-кротко и не го мисли толкова и дай боже да е станало Коледното ЧУДО и то да се случи на всички ни!!! :babydust: :babydust: :babydust:
 :wave:

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #11 -: Декември 08, 2006, 18:42:25 pm »
Пусни си още един кръвен тест. Ако нараства значително - значи всичко е наред! :lol:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #12 -: Декември 09, 2006, 07:42:16 am »
Миличка и аз си мисля че си бременна.Определено кървен тест е положителен.Как то ти написа Лали ,пусни още един кървен тест за да видим дали ЧХГ нараства.Ако расте ,значи всичко е наред.Успех и пиши как са нещата. :D