0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
влияе ли смяна на климата??
« -: Декември 08, 2006, 10:06:48 am »
Момичета,може би е глупаво,но искам да ви попитам дали смяната на климата оказва някакво влияние,тъй като дълго време(около 5 год)живях извън България,на доста различни климатични условия,а и отскоро съм в България,дали организма ми все още се приспособява??Питам,защото относно М е различен откакто съм тук,вие какво мислите??Благодаря ви много :lol:
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
Re: влияе ли смяна на климата??
« Отговор #1 -: Декември 08, 2006, 10:15:25 am »
На много от жените климата влияе на МЦ. На мен например- не.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #2 -: Декември 08, 2006, 10:45:50 am »
На някои влияе, на други-не. Но след месец-два всеки би трябвало да се приспособи и да си тръгне в релси. Освен това и пътуването, или по-точно-стресът около пътуването, влияят. Зависи колко си чувствителен и как преживяваш нещата.
Alexandra
*
« Отговор #3 -: Декември 08, 2006, 10:51:11 am »
Ами,момичета имаше доста стрес по време на окончателното ми прибиране,което беше преди два месеца,вече съм по-спокойна,но все още се адаптирам.Ох,дано това да е част от причината,но не знам......благодаря ви!!! :lol:
« Отговор #4 -: Декември 08, 2006, 10:56:27 am »
При мен да - зимата цикълът е по-обилен отколкото лятото например. А при дълги пътувания се слу4ва и да закъснее (бях забелязала това преди да по4на да взимам противоза4атъ4ни или да правя стимулации, тоест не е от хормоналния фактор).
« Отговор #5 -: Декември 08, 2006, 11:02:06 am »
На мен и най-кратките промени ми влияят. Обикновено ми се скъсява цикъла.
« Отговор #6 -: Декември 08, 2006, 11:13:54 am »
При пътуване особено по-дълго знам че закъснява. А от чести пътувания и смяна на часови разлики може в продължение на няколко месеца да има аномалии и после се нормализира -това е което знам.

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание