0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

zdrveite na vsi4ki
« -: Декември 08, 2006, 11:58:04 am »
Zdraveite momi4eta izvinete za latinizata no ne moga da nameria kiriliza.minalia mesez mi zakasnia i 20 testa vsi4ki -,zna4i doide mi na 26 oktomvri,a minalia mesez na 6.11,dnes e 8mi o6te mi go niama priznazi za idvane.Nemoga da opredelia ni6to za gardite,za6toto slojih silikon predi 6 meseza,edinstveno zarnata mi sa malko potamneli.Strah me da si napravia test o6te e rano mislia.Kajete mi molia Vi ako uvoto mi e bilo na 17-18.11 testa 6te ot4ete li dnes na 8mi.Blagodaria na vsi4ki :?
*
Re: zdrveite na vsi4ki
« Отговор #1 -: Декември 08, 2006, 12:00:23 pm »
Ползвай Кредора, за да пишеш на кирилица. Повече хора четат, пък е и уважение кък форумците.

Направи си тест. Стискаме ти палци да си бременна.

Нищо друго не можем да ти кажем, освен, че "уво"=уволнение, а "ову"=овулация.

Blagodaria na vsi4ki :?

Моля! :mrgreen:
« Последна редакция: Декември 08, 2006, 12:17:58 pm от Marie »
Alexandra
« Отговор #2 -: Декември 08, 2006, 12:27:28 pm »
sajeliavam no skoro si kupih komputara o6te samsavsem bosa.I ne mislia 4e tova opredelia yvajenieto kam foryma.I se izviniavam za pe4atnata gre6ka
*
« Отговор #3 -: Декември 08, 2006, 12:43:54 pm »
Добре, щом ти е нов компютърът, ще ти обясня:

Когато започнеш да пишеш нов отговор, точно над бялото поле, в което си пишеш отговора, има едно синьо квадратче EN. Ако кликнеш на него, квадратчето става червено БР. Когато си с червеното квадратче, можеш да пишеш с латински букви, а текстът ти ще излиза на кирилица.

Пиши на кирилица. Наистина е по-уважително към форумците.

И си направи тест за бременност. Би трябвало да отчете нещо при 20 дена след овулация.
Alexandra
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #4 -: Декември 08, 2006, 12:51:04 pm »
Ако пък тестът е отрицателен, можеш да направиш тест за ЧХГ в кръвта - всъщност не знам това дали е възможно в Белгия без насочване от лекар.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #5 -: Декември 08, 2006, 12:59:05 pm »
 :lol:благодаря Ви намерих я кирилицат. :P
*
« Отговор #6 -: Декември 08, 2006, 13:07:41 pm »
А така! Браво!

Кажи сега за силикона-как са цените из Белгия и боли ли много след операцията?
Alexandra
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #7 -: Декември 08, 2006, 13:11:31 pm »
И как стоят нещата със силикон и бременност, а после силикон и кърмене.  :D

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #8 -: Декември 08, 2006, 14:22:40 pm »
аз го правих в Бургас при д-р Герасимов.2000 евро е.Уж ми каза 4е няма стра6но мога да кармя и сьс него.Тук е 5000 евро и не са доволни.Абе тук бьоб6те медицината епод всякаква критика