0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
zabremenqvane.Imam problem s ednata traba-ne e neprohodima,no ima problem.Osven tova rezultatite ot spermogramite ne sa mnogo dobri.Nqkoi 4uval li e za lekarsvoto Hylaze i vaob6te kakvi manipulacii sa vi praveni za trabite?Lekarkata,koqto pose6tavam me "stimulira"s Klostilbegit.Mislq,4e ne e pravilno!Sega 6te pravim inseminaciq,za da se "skasql" patq na spermatozoidite.Napravo se 4uvstvam ujasno!Neznam sled kato imam problem s trabata dali vaob6te ima smisal da se pravi!Mnogo zle se 4uvstvam!Znaete kakvo e use6taneto-za bezizhodica!Ako nqkoi otgovori 6te mu bada blagodarna!

Пиши на кирилица!
« Последна редакция: Декември 11, 2006, 19:26:25 pm от Lali »
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: Zdraveite!Dosega ne sam u4astvala vav forumi!Az sam edna ot mnogoto s proble
« Отговор #1 -: Декември 11, 2006, 18:56:45 pm »
Здравей и добре дошла!

Защо така мислиш, че не е правилно да те стимулират с клостилбегит? Това е често прилжима стимулация с препарат, който е популярен, евтин  и е нещо като златен стандарт за стимулация. Какво точно те притеснява, че само едната тръба е проходима ли? В инсеминацията също има смисъл, но зависи какви точно са проблемите в сперматогенезата. При леки нарушения е възможна обработка като за инсеминация. Поинтересувай се каква ще е обработката.

Имаме няколко статии на сайта за инсеминациите, може би ще ти е интересно и полезно да ги прочетеш.  :)

За да пишеш на кирилица, можеш да ползваш кредор.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: Zdraveite!Dosega ne sam u4astvala vav forumi!Az sam edna ot mnogoto s problemno
« Отговор #2 -: Декември 11, 2006, 20:19:58 pm »
pavka привет! :D

Какъв ти е точно проблема с тръбата,другата тръба наред лие?????Колко зле е спермограма???
Дай малко повече инфо.