Зравей Аладина!
Не мисля, че трябва да се притесняваш. Аз съм с нередовен цикъл(през около 30-32 дни-различно, понякога и повече), което определя и по-късната ми овулация.
Преди да забременея последният ми цикъл беше на 06.01.2006 г. На 06.02.2006, т.е. един месец по-късно ходих на преглед и док. каза, че не вижда бременност. На 14.02.2006 ходих отново на ефограф, той отново каза, че няма бременност и дори ми предписа ДУФАСТОН за да ми дойде по-скоро. И така чак на 24.02.2006 установих наличието на бременност, бях в 4-та г.с. Доктора ми обясни, че не сме успяли по-рано да видим бременността, тъй като зародишът е бил прекалено малък понеже при мен овулацията е настъпила по-късно, но това не бе причина да имам проблем със забременяването. Аз не броях дни и дати, просто правехме любов всяка вечер и резултатът дойде. Така че не се притеснявай! Макар и по-късно овулацията настъпва и ще забременееш.
П.С. Само информативно-при по-късна овулация, т.е. и по-късно забременяване и тестовете за бременност не показват веднага полужителен резултат. Поне при мен беше така. Както казах на мен последния цикъл беше на 06.01.2006 , а чак на 23.02.2006 теста имаше две чертички. Преди това показваше отрицателен.