0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

моля ви успокойте ме...
« -: Декември 21, 2006, 09:52:54 am »
Вчера повторих теста - и имаше втора черта(малко по-бледа но съвсем ясна). Това никак не е възможно, в смисъл че съм с много висок FSH, LH - на горна граница, висок пролактин.....
А сега преди седнмица пих и антибиотик. Какво да правя?
Смятам да отида при лекуващата ме да ме погледне на УЗИ, но вече откачам, пила съм антибиотик, феервекс, нурофен, ....и рожден ден имах и на сватба ходих - и пих вино :(
Кажете ми нещо ...много ли е зле?
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: моля ви успокойте ме...
« Отговор #1 -: Декември 21, 2006, 10:37:53 am »
Ако си бременна, нищо от изброените прегрешения  :) не бива да те притеснява.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #2 -: Декември 21, 2006, 10:43:53 am »
Не се притеснявай излишно. Каквото било, било, гледай напред.
Късмет. :lol:
« Отговор #3 -: Декември 21, 2006, 10:45:42 am »
Първите признаци на бремеността при мен бяха все едно бях болна, и аз като теб пих лекарства, но се оказа че това било от растящото бебче вътре в мен. Не се притеснявай всичко ще е наред. :D
« Отговор #4 -: Декември 21, 2006, 11:54:58 am »
Благодаря ви, доктотката успя да ме вмъкне чак утре, явно и днес няма да мога да спя. Ужасно се притеснявам, последния път-преди 2м ми казаха да спра и аспирина и фолиевата кисилина. А и този антибиотик...  Възможно ли е теста да ме лъже?
*

victorita

• 531
  • Моето малко слънце КРИСТИАН се роди на 21/01/2010
« Отговор #5 -: Декември 21, 2006, 12:08:54 pm »
а какъв антибиотик си пила,защо се притесняваш толкова?
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #6 -: Декември 21, 2006, 13:11:55 pm »
казаха да спра и аспирина и фолиевата кисилина.

Това пък защо?

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #7 -: Декември 21, 2006, 13:24:28 pm »
Антибиотика  беше Коран и го пих  5 дена.
Лекарката каза че няма смисъл от аспирина и фолиевата к/на защото с мойте хормони е абсолютно невъзможно да забременея.
Тя ми е назначавала  хормонална терапия, алое, слънчеви и кални бани, само че резултата от изследванията след това си беше даже по-лош и от преди. Имахме уговорка след 6м да направя нови изследвания и да мислим пак за нещо-евентуално.
« Отговор #8 -: Декември 21, 2006, 13:34:23 pm »
Фолиева киселина можеш да пиеш дори и да не смяташ да забременяваш, както пиеш други витамини.
А пък щом не постигаш резултат с тази лекарка мисля че е крайно време да се обърнеш към специализирана клиника. Не виждам калните бани как ще повлият на хормоните ти.
Освен това има забременели с нива на тези хормони на горна граница.
и не може да сте  сигурни, че всеки М нивата са едни и същи. Дано този път да всичко да е било наред и да е станало чудото!!!  :)
*

skrita

• 226
  • Обичам послушни бебета
« Отговор #9 -: Декември 21, 2006, 14:42:15 pm »
Не се притеснявай и утре да ни зарадваш.
*

victorita

• 531
  • Моето малко слънце КРИСТИАН се роди на 21/01/2010
« Отговор #10 -: Декември 21, 2006, 16:21:29 pm »
за антибиотика да не би да имаш впредвид КУРАМ.ако е той,трябва да ти кажа че е 1 от най-безвредните ако може да се каже така за антибиотик-така че спокойно-дано да си бременна-успех ти желая
« Отговор #11 -: Декември 21, 2006, 16:24:21 pm »
да Курам е :)
10х
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #12 -: Декември 21, 2006, 21:03:05 pm »
djazmin ми;личка,моя съвет е да се успокоиш!!!!!!И смени лекарката!Ще видиш че всичко е наред!!!!!Успех и чакаме хубави новини! :D
*
« Отговор #13 -: Декември 21, 2006, 21:27:33 pm »
Djazmin, миличка успокой се!
Единственият път, когато забременях и аз бях така. В този месец ми се случи какво ли не - и хубави неща, и болести, и смърт, и т.н.... Пиех хапчета, бях пила алкохол(а по принцип не пия). Каквото е писано, ще стане! Желая ти да ти е писано едно красиво и здраво бебче! Весели празници!

*
« Отговор #14 -: Декември 21, 2006, 21:56:27 pm »
джазмин не се притеснявай,всичко е късмет.този месец като ми закъсня(фалшива тревога :P) и аз се замислих,бях ходила на тиймбилдинг,яко купон.бях пила много,ходих и аз на сватба и т.н.
каквото има да става,ще става.омръзна ми да бъда разумна.
успех!
*
« Отговор #15 -: Декември 21, 2006, 22:21:52 pm »
Те другите са те успокили вече, но и аз да ти кажа - не мисля, че нещо от изброените неща би било проблем. Късмет утре!
« Отговор #16 -: Декември 22, 2006, 16:10:27 pm »
Здравейте, токущо се завърнах от преглед - и бременна съм!
Още немога да повярвам и продължавам да се притеснявам да не стане нещо. На единият ми яйчник има много кисти(3-4) всяка от който по около 4см-направо съм ужасена, докторката каза че ще проследим какво ще стане с тях, но се надявала да изчезнат.
Засега толкова. Благодаря на всички за милите думи и на всички вас ви пожелавам успех в постигане на заветната цел, пък понякога стават и чудеса-точно когато най-малко ги очакваш.
*
« Отговор #17 -: Декември 22, 2006, 16:47:03 pm »
djazmin а аспирина защо го пи за имплантиране на ембриона или по някаква друга причина?
Честито ти  :bfp1: лека и безпроблемна бременност.
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #18 -: Декември 22, 2006, 19:02:03 pm »
Djazmin Честита Коледа! Мисля си че Дядо Коледа ти е направил най-хубавия подарък...

Успех и лека бременност