0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Пълен ШОК!!!
« -: Май 14, 2008, 20:57:35 pm »
Минаха пет месеца и половина от операцията ни от варикоцеле, направихме спермограма и като гръм от ясно небе излезе резултата-НИКАКВО ПОДОБРЕНИЕ. Подвижните са си останали един процент, а активно подвижните са минали от нула на 0.2 процента. Шока беше голям, и сега при тази ситуация се питаме хиляди неща...Беше ли излишна операцията, може ли да се надяваме на подобрение, да пие ли лекарства и добавки, какво да правим въобще, че да не се влошат нещата...Половинката ми ще отсъства за около 2 месеца и се питам дали да пие нещо от сорта на Трибестан или Оксибор, поне да не е без хич, да направим и бърканицата от мед на Мини, незнам...........Плачем, тъжно е, и какво след всички тези мъки, тестиса остана видимо уголемен, до ден днешен го боли, сега накъде.....Говорих с д-р Кацаров ще ни прегледа след 2 месеца, а дотогава.....
Re: Пълен ШОК!!!
« Отговор #1 -: Май 15, 2008, 14:52:43 pm »
Кураж, Рени! Нека пие нещо, няма да му навреди.
« Отговор #2 -: Май 15, 2008, 19:29:06 pm »
Рени, наистина съжалявам, че няма подобрение.  :( Не губете кураж - нека пие витамини и антиоксиданти, те могат само да помогнат!
Ние сме първи месец след операцията и знам колко надежда влагаме и си представям колко ви е тежко, но не се отчайвайте!
Стискам ви палци и дано мечтата ви се сбъдне скоро.
« Отговор #3 -: Май 15, 2008, 20:01:33 pm »
Ох, мила Рени, колко добре те разбирам! При нас 7 месеца след операцията, не само че нямаше подобрение, но имаше и значително влошаване на всички показатели. Със съпруга ми сме заедно от много години, но толкова отчаян, колкото след този резултат не го бях виждала! А самата операция мина много добре, възстанови се много бързо и нямаше никакви усложнения. Но резултатите са на лице и никой не може да ни каже защо е така. А колкото до витамините и антиоксидантите - изпил е с тонове, но какво от това...
« Отговор #4 -: Май 15, 2008, 21:27:11 pm »
Здравей,Рени!Преди 6 години оперираха мъжа ми от варикоцеле.Операцията мина добре,много бързо се възстанови,но спермограмата му си остана със старите показатели.Единствено имаше подобрение,докато пиеше билките бабини зъби и цвят от магарешки бодил.Заедно с билките ни казаха да сложим в 1 буркан мед 3 настъргани моркова и ядките от 15 ореха.Яде се 3 пъти по 1 суп.л. след хранене.Зву4и гадно,но е много вкусно.След 3 месеца добре подвижните сперматозоиди от 17% бяха станали близо 30%.Може да пробвате.Ако не помогне,поне няма да навреди.Желая успех!
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #5 -: Май 15, 2008, 22:04:56 pm »
Рени, не унивайте. И при нас след операцията показателите се влошиха, само като се сетя какви надежди възлагахме и как си мислехме, че 3 месеца след нея, ще забременея, ме хваща много яд  :x и ми става супер тъжно :(. Също при Кацаров! И същите въпроси си задавахме, защо я правихме изобщо, но човек не може да знае.
Направихме два опити ИКСИ, и при втория се получи. Желая ти от цялото си сърце да не губите надежда, знай, че след мрака идва светлина. Винаги има утре! Прегръщам те.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!