0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Овулация с болки (нови въпроси)
« Отговор #20 -: Декември 20, 2006, 14:55:09 pm »
Не знаех, че се вижда някаква течност - това да не би да се получава при спукването на фуликула или от какво?

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #21 -: Декември 20, 2006, 20:24:22 pm »
Да ,точно при спукване на фоликула може да се види свободна течност в дъгласово пространство. :D
*

окок

« Отговор #22 -: Декември 20, 2006, 22:08:52 pm »
аз също имах адски пронизващи болки в деня с най-ниската температура този месец, даже се зарадвах, че се появиха около 2 часа след полов акт, но вече съм 20ден, а температурата ми не се покачва, въпреки че гърдите болят.......
*
« Отговор #23 -: Декември 23, 2006, 23:15:38 pm »
Аз също си имам едно специфично пробождане в яйчниците в деня на овулация и болезнени гърди.  Аз имам обаче едно друго питане, този месец за пурви пут правих стимулация  с Клостил, направих 5 фоликула, 3 от които се спукаха, но интересното е, че нямам никакви болки в гърдите, направихме инсеминация на 17.12, с повторение на 19, дано този път да е станало нещо. Та питането ми е може ли да има бременност и да нямам подути и болезнени гърди?

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #24 -: Декември 24, 2006, 08:23:56 am »
Да мила,може да има бременност и да няма болезнени и подути гърди!При всеки е индивидуално! :DУспех и дано да е станало! :D
« Отговор #25 -: Декември 24, 2006, 12:40:18 pm »
Момичета снощи ми се случи нещо,което досега никога не ми се е случвало...то може да си е напълно нормално,но за мен беше изненада,понеже никога досега не го бях изпитвала...при сексуален контакт с мъжлето ме срязваше много силно левия яйчник..сякаш някой ме пробождаше с нещо....А когато приключихме половин час след това си останаха болките и след това затихнаха...Някой може ли да ми каже на какво може да се дължи това?
« Отговор #26 -: Януари 03, 2007, 09:37:54 am »
Ако сте кексили във фертилните дни може би това е било пукането на фоликула, и при мен се е случвало.
Дано слънчо огрее и моят дом ...
*
« Отговор #27 -: Януари 03, 2007, 13:56:35 pm »
аз преди години имах болки само преди менструация, но сега болките са ми много по силни по време на овулация, но все пак съм стимулирана четири  пъти за икси, така че според мен е в границите на нормалното да се появяват все нови и нови болежки.