0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: Защо не опитате с лечебен глад?
« Отговор #20 -: Ноември 03, 2006, 14:08:09 pm »
Цитат
по селата когато изкат да оплодят някое живото го оставят да гладува няколко дена
:a_snake_01:
Ссссссамо за добитъка ли важи  :lol: :lol: :lol:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #21 -: Ноември 03, 2006, 14:23:45 pm »
че по селата когато изкат да оплодят някое живото го оставят да гладува няколко дена

Как не съм се сетила? :balk_149:  Та нали човешкият организъм като устройство е най-близко до този на свинята! Грух!  :a_pig_01:
*
« Отговор #22 -: Ноември 03, 2006, 15:20:06 pm »
Момичета, ама не така през просото, наистина вземете и питайте баба ЗАЩО аджеба се оставят гладни животинчетата. Трябва да Ви кажа, че не е защото имат сраствания, хормонални, гинетични и т.н. проблеми. Оставят се гладни защото при домашния добитък се наблюдава едно изкалпазаняване и на пълен стомах обикновено не правят секс. Пък не можеш да хванеш прасенцето за копитце и да го накараш насила да се люби...Така че обичайте се и не правете глупости  :lol:!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #23 -: Ноември 03, 2006, 16:40:07 pm »
Нали знаете, че от всички животни "Човека" е най-слабо продуктивното животно.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #24 -: Ноември 03, 2006, 19:21:52 pm »
Аз междувременно пък си направих труда и направих един глад за 8 дни - бях само на плодове и чайчета и после се захранвах още 5 дни и добре се чувствам.

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание