0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Искам и аз малко помощ!
« -: Януари 24, 2007, 15:23:17 pm »
Здравейте, вси4ки вие.
Ходих до при Доц. Конова пусна ми вси4ки изследванията полу4их отговор от нея 4е са добри. До тук добре. Доц. Конова ме срешна  с гиниколога Алкан Емин (ако сте го виждали в сайта на клиниката).
Той ми направи изследвания като микро биология и там вси4ко е добре. Назна4и ми да вземем Костил в рамките на 6 месеца като постепено овили4авам дозата. Като искам да спомена 4е не ми е правена цветна снимка.Страшно много съм объркана незнам ве4е на кого да имам доверие и при кого да ида. Моля помогнете ми подкрепете ме.Извинявайте ако съм го написала неразбираемо но ве4е  съм не адекватна за нищо.

*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Re: Искам и аз малко помощ!
« Отговор #1 -: Януари 24, 2007, 15:30:23 pm »
Ти не беше ли правила вече доста стимулации с клостил? Извинявай, ако бъркам! На доктора показа ли всичко, което сте правили досега?

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #2 -: Януари 24, 2007, 15:31:09 pm »
ако тръбите ти не са проверявани за проходимост - не се съгласявай да пиеш Клостил.
спермограма правена ли е?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #3 -: Януари 24, 2007, 15:35:24 pm »
Здравейте, да спермограма е правена при Владимиров и е мнго добра. Да гиниколога знае какво сме правили  вси4ките изследванията са правени при Конова. За сега само цветна снимка не е направена.Забравих да спомена 4е ми е открито заболяване на надбъбре4ната жлеза и СПКЯ.Ако нещо не сте разбрали няма проблем да ме попитате. Благодаря ви за вси4ко.

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #4 -: Януари 24, 2007, 15:35:55 pm »
Анета, и тук ще ти го напиша - ти имаш сериозен хормонален проблем. Решение на този проблем може да ти даде само и единствено ендокринолог. Опитай се да се придържаш към диета заедно със сиофора и да свалиш килограми, това е важно.

Междувременно не пречи да провериш проходими ли са тръбите. Ако са проходими, при добрата ви спермограма можеш да помислиш за инсеминации. Но без корекция на ендокринния проблем ще ти е много трудно.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #5 -: Януари 24, 2007, 15:41:46 pm »
Да аз няма нищо против да си направя проходимост на трабите но в Плевен никой не ми каза за това направо ми беше назна4ено Костила. Сега трябва пак да ходя до Плевен но ве4е се 4удя дали да ида въобще или не .

*
« Отговор #6 -: Януари 24, 2007, 16:03:42 pm »
Забравих да спомена 4е до сега не съм правила стимулация преди да ми кажат. След като ми казаха опитах един месец и яй4ниците ми не реагираха не посмях да овторя.