0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Nadejda

ЧХГ след missed abortion
« -: Май 12, 2005, 17:08:59 pm »
Здравейте момичета,
как беше при вас, колко време след аборта нивото на ЧХГ се върна на небременната си стойност 0?  Днес, 20 дни след аборта, при мен стойността е все още висока. След 1 седмица съм отново на тест.
Прочетох в информацията на този прекрасен сайт, че е възможно да минат 4 до 6 седмици, но искам да разбера как беше в действителност при вас.
Поздрави на всички
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
ЧХГ след missed abortion
« Отговор #1 -: Май 12, 2005, 18:23:10 pm »
на мен никой не ми предложи да го меря даже.
тъй като мензисът ми дойде 39 дни след абразиото, значи тогава е и спаднало до 0.
колко е стойността по-конкретно?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

12.6
« Отговор #2 -: Май 12, 2005, 19:33:25 pm »
Стойността е 12,6 Съжалявам, че не мога да назова мерната единица, изследването е при лекаря. Той само ми каза, че ще ми прави кръвни тестове докато стане 0.
Значи ли това, че дотогава няма да имам М.?
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
ЧХГ след missed abortion
« Отговор #3 -: Май 12, 2005, 19:52:54 pm »
12.6 не е висока стойност, спокойно! съвсем скоро ще падне до 0 и ще ти дойде М.
а мерните единици конкретно за ЧХГ мисля, че са еднакви в цял свят.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!