Здравейте,
Имам спешна нужда от някакъв съвет, защото от ходене при много лекари вече не знам на кого да се доверя
Бременна съм в 30 седмица. Скоро ми правиха микробиология и излязоха следните резултати:
Отпред на антибиограмата пише:4+Lactobacillus sp - нормална флора. Отзад ла листа пише: " На препарат" - 2 степен влагалищна чистота; 4+Lb;епителни клетки; клетки на Trichomonas. Заключението е "Вероятна" T.vaginalis инфекция.
Оттук идва вече и проблема - следящата ме гинеколожка ми казва - нищо ти няма, всичко е в норма,не било хубаво излишно да се взимат лекарства. Досега е реагирала винаги адекватно. Лекарят, който ще ме изражда ми предписа глобули Флажил и ми обясни, че най - вероятно има инфекция и трябва да се лекува. И двамата отказват да ми пуснат нова микробиология, защото са 100% сигурни в диагнозата си. При трети не искам да ходя, защото толкова прегледи не се препоръчват по това време на бременността.
Как мислите какво да правя, че и аз вече се обърках, нямам представа какво означават тези резултати от намазката, а нямам и никакви симптоми за нещо такова
Знаете ли и какви могат да бъдат евентуалните последици за плода при нещо такова, че съм много притеснена