0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Познаваме ли добре мъжете си
« Отговор #20 -: Юни 01, 2007, 15:22:01 pm »
Ами и аз да кажа нещо за моя мъж. През по-голямата част от времето не си показва увствата, но вечер като се съберем с приятели и пийне малко :D идва при мен прегръща ме и ми казва, че всичко ще е наред и ще успеем. Само тогава го иждам как му се насълзяват очите. Как да не го обичаш
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #21 -: Юни 06, 2007, 21:23:32 pm »
ох и моят е така мал4аше и приемаше вси4ко стои4ески без да се опла4е и без да коментира.мислех 4е му е неприятно и едвам се ваздаржа да не избухне от поредният преглед или изследване.. на парвото инвитро когато теста беше положителен нямаше по-щастлив 4овек от него.разказа на вси4ки 4е ще става баща но когато вси4ко приклю4и плака с мен никога до сега не го бях виждала така.на 4етвартото когато нещтата пак потрагнаха не посмя да се надява и да се радва но когато влязох в 6-ти месец се отпусна и пак се похвали 4е 4ака близнаци.беще на седмото небе и след няколко дена и тази бременност приклю4и.незнам дали е плакал бях в болница но изглеждаше така все едно света е сваршил за него. незнам дали ще го видя ве4е усмихнат при следваща бременност.сигурно ве4е няма да посмее.много е тежко да го виждам така.това е по лощо и от безразли4ието.да са ни живи и здрави мом4етата и да им благодарим 4е не ни оставят а ни тарпят вси4ки ревове и депресии.а и ни оби4ат 
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
« Отговор #22 -: Юни 06, 2007, 23:56:44 pm »
Петя74, и при нас случката е подобна. Тъкмо, когато се отпуснахме и се зарадвахме, казахме на някои приятели /не че не си личеше вече/, но в момента, в който решихме, че рисковия/ по-точно НАЙ-рисковия/ момент е минал, и при мен в 4-ти месец, се случи най-лошото - загубихме си бебчо.
А мъжа ми? Той просто искаше да няма лято, да идва октомври и да си гушкаме бебето вече! Тази вечер, преди малко, когато бяха поредните сълзи, той ми сподели: "Искахме да излезе много рано!"
Да, имам усещането, че може би в някаква степен сме го предизвикали.

А иначе по темата - моят мъж толкова години мълчи, мълчи и от малкото думи, които ми е казвал, съм разбрала, че той просто ми има доверие за това, че ще предприема най-верния път!

А дали го познавам? Та аз не познавам себе си - камо ли мъжа ми! Това образно казано! Но всъщност винаги има с какво да ме изненада - все пак е зодия "Телец" - мълчи - той нали е "телето", а аз съм........, абе - телепатка съм!!!!!!!!!!    :balk_64:

А да знаете колко много го ОБИЧАМ!!!!!!!!!    :bighug:
*

petq74

• 373
« Отговор #23 -: Юни 07, 2007, 08:36:41 am »
хубава тема се заформи.барбарон е права ние не познаваме мажете си.може би от егоизам,знам ли.все говорим на мен ми се слу4и това,на мен онова аз пла4а другата се притеснява третата е в депресия,а те?те сащо имат силни 4увства но несмеят да ги покажат,защото ги е страх,4е ние ще рухнем.мислим пове4е за себе си,а и те милите имат нужда от рамо в такав момент на което да попла4ат,но нали са маже положението им се усложнява.може наистина да сме телета и патки както казва барбарон.,но трябва да се постараем и те да се по4увстват по-добре.все пак в един и сащи двор сме :lol: и трябва да опознаем и другите животни :a_sheep_01:   
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
« Отговор #24 -: Юни 12, 2007, 09:07:49 am »
Наистина, че не познаваме мъжете си!
Те наистина се съвземат по-бързо от нас! Не зная какво им коства, но е факт. Моя мъж първите три дни след аборта, не беше на себе си! Но на 8-9 ден ме гушна и ми каза: " Стига си плакала - продължаваме напред, няма да се обръщаме назад!"
Това бяха най-успокоителните думички, които съм чувала праз живота си!

Обичам си го и това е!

Петя, и за овните знам......
*
« Отговор #25 -: Юни 14, 2007, 21:39:17 pm »
моми4ета, и аз много пьти си мислех 4е на моиа мьж не му е толкожа зор колкото на мен,вапреки 4е прес вси4ките ми неуспешни опити ин витро ми е казвал 4е триабва да сьм силна и да продалжавам на пред,ниКога не ми се е опьвал когато е триабвало да  се иследва, но много пьти ми се е слу4вало да пла4а когато виждам бремена ,или маика сьс малко дете,мого пьти сьм падала вьв много истери,и мого пьти сме се скарали на тази тема зАщтото когато му казвах нешто сфьрзано сьс тези работи,все си мислех 4е не ми обрьщта достата4но внимание .искам да кажа 4е си мислех 4е само моиа мьж не е 4уствителен,но за да разбирам 4е и тои е много 4устфителен,триабваше да ни се слу4ва нешто ужасно. НИЕ СИ ИМАМЕ КУ4Е ЖЕНСКА РОДВАИЛАРКА КАЗВАСЕ РИТА,НАМЕРИХМЕ КУ4ЕТО ПРЕДИ 6 ГОДИНИ ТОГАВА БЕШЕ БЕБЕ, КАТО МИНАХА 3 ГОДИНИ РЕШИХМЕ ДА Е ПУСКАМЕ СЬС МЬЖ ЗА ДА СИ ИМА БЕБЕНЦА,,,ДАЖЕ СЕ МАИТАПИХ СЬС МЬЖМИ КАТО КАЗАХ 4Е КУ4ЕТО ШТЕ ЗАБРЕМЕНИАВА ПРЕДИ МЕН,ПУСКАХМЕ КУ4ЕТО 3 ПЬТИ НО ТИА НЕ ЗАБРЕМЕНИЯ ,ТОГАВА СИ КАЗВАХ, ЛЕЛЕ ВЬВ НАШЕТО СЕМЕИСТВО И КУ4ЕТО ИМА ПРОЛЕМИ СЬС БЕБЕ ПРАВЕНЕТО,КАК ТО И ДА Е НА  4-ТИ ПЬТ КАТО Е ПОСКАХМЕ ПАК СЬС МЬЖКИ ,АЗ РЕШИХ ДА ПАТУВАМ ПРИ НАШТЕ ВЬВ РОМЬНИИЯ ,НАЛИ ЗНАЕТЕ 4Е НЕ СЬМ БАЛГАРКА , МИНХА 3 СЕДМИЦИ ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ СЕ 4УВАХМЕ СЬС МИЛОТО,НО ЕДИН ПРЕКРАСЕН ДЕН ТОИ МИ ЗВЬНИ И МИ КАЗА   РИТА Е БРЕМЕНА :ВОДИХ ИА НА ВИДЕОЗОН ,НО ВИЖДАТ САМО ЕДНО БЕБЕ ,ИАВНО Е МНОГО РАНО ЗА ДА ВИДИАТ И ДРУГИ, МОМИ4ЕТА КАТО РАЗБРАХ НА СЛЕДВАШТИА ДЕН СЕ ПРИБРАХ ВЬВ БЬЛГАРИА БИАХ МНОГО ШТАСЛИВА ВСЕ ЕДНО АЗ БИАХ БРЕМЕНА,НАИСТИНА РИТА БЕШЕ БРЕМЕНА НО САМО СЬС ЕДНИ4КО ,4АКАХ СЬС НЕТАРПЕНИЕ МОМЕНТА НА РАЖДАНЕТО И,, И ТАКА ....  ДАЖЕ И ПРЕС УМ НЕ МИ Е МИНАЛО 4Е ШТЕ ДАВАМ БЕБЕТО И ,ТО НАЛИ Е САМО ЕДНИ4КО И ЗА ТОВА РЕШИХМЕ 4Е ШТЕ ГО ГЛЕДАМЕ ,МОМЕНТА ЗА РАЖДАНЕ НАБЛИЖАВАШЕ,НО ПОРАДИ ОСЛОЖНЕНИЕ НАШТА РИТА РОДИЛА Е СЕКЦИО ЕДНО МАЛКИ4КО ЖЕНСКО, НО НИАМА6Е КЬРМА И ЗА ТОВА АЗ ГО ХРАНИХ НА ВСЕКИ 3 4АСА ,ГЕДАХ ГО КАТО МОЕТО БЕБЕ ,НО ТОВА МАЛКО БЕБЕ ИМАШЕ ПРОБЛЕМИ СЬС ДИШАНЕТО ,И СЬС ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН ПОЛОЖЕНИЕТО МУ СЕ ВЛОШАВАШЕ,ЕДИН ДЕН ЛЕКАРА МИ КАЗА 4Е НИАМА ДА ГО БЬДЕ И НИАМА ДА ОЦЕЛИАВА,ТОГАВА ВСИ4КО СЕ СРУТИ ВАРХУ МЕНЕ,НО СЕ СЛУ4И НЕШТО МНОГО ЛОШО, КАТО СТАНА НА 14 ДЕНА ВЬВ 2H ПРЕЗ НОШТА БЕБЕТО ПО4ИНА ВЬВ РЬЦЕТЕ НА МЬЖЬМИ,ТОГАВА ДВАМАТА ПО4НАХМЕ ДА РЕВЕМ,СЬЛЗИТЕ НА МОИА МЬЖ ТЕ4АХА КАТО ПОРОИ И СЕ ПИТАШЕ ЗА ШТО?ТОГАВА РАЗБРАХ КОЛКО Е МИЛ И 4ОСТВИТЕЛЕН ,, ТОИ Е НАИСТИНА МНОГО ГОТИН И ДОБЬР И МНОГО ГО ОБИ4АМ И СЕ НАДИАВАМ ДА ГО НАПРАВИА ЩТАСЛИВ КАТО МОГА ДА МУ КАЖА И АЗ ЕДИН ДЕН   БРЕМЕНА СЬМ ;НАДИАВАМ СЕ СКОРО ДА СТАНЕ.ЗА СЕГА СЕ РАДВАМ НА КУ4ЕТО МИ И СЬМ БЛОГОДАРНА НА СЬДБАТА 4Е Е ИМАМ
*
« Отговор #26 -: Юни 15, 2007, 16:31:16 pm »
мили4ки искам да се извиниавам за грешките което правиа при писането ,е не само като пиша и като говориа пак развалено говориа ,да не би да си мислите 4е сьм неграмотна  :)но аз не сьм бьлгарка как то спменах вьв една друга тема аз сьм от РОМЬНИЯ,и славианските езици сь ми много трудуни ,наи ве4е това писане на кирилица,ВАПРЕКИ 4Е СЬМ ОТ 7 ГОДИНИ ТУК ОШТЕ НЕ МОГА ДА ПИЩА И ГОВОРИА ПРАВИЛНО,НАЛИ ШТЕ МЕ РАЗБИРАТЕ :lol:
*

petq74

• 373
« Отговор #27 -: Юни 15, 2007, 17:18:21 pm »
не се притеснявай важното е ,4е имаш желание да се нау4иш  :balk_47:
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
« Отговор #28 -: Юни 18, 2007, 23:52:20 pm »
Жора, много съжалявам за кученцето, но така е трябвало да стане.
Най-вероятно първо ти трябва да станеш мама! А после и кученцата са наред.
Така трябва да мислиш - само положително. Това е било начин да опознаеш съпруга си.
Мъжете - знай, че са дори по-чувсвителни от жените! Просто може би повече им се отдава да прикриват чувствата си. Това, разбира се е мое мнение. Само, че в един подобен на твоя случай, а и на моя, се отключват всички чувства! В това няма нищо лошо - напротив и те имат нужда да си изплачат душата, само че нали уж са "силната полвинка", та......
Желая ти скорошна и успешна бременност!
*
« Отговор #29 -: Юни 20, 2007, 00:08:07 am »
моми4ета много  :bighug: :bighug:и много :bfp:пожелавам на вси4ки