0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Tarja

• *
  • 520
  • \m/ metal inside \m/
Re: Рецепта за забременяване
« Отговор #20 -: Февруари 21, 2007, 09:00:34 am »
еее, ще ме побъркате!остави едно време, ама и сега има баби дето с поглед ти казват какъв ти е проблема и лек за него.

Пък ние си губим времето в ходене по доктори... Къде ни е акъла!?! Предлагам да се съберем и дружно да отидем при някоя баба дето диагностицира с поглед, пък после тия със запушените тръби можем да си организираме и групови сеанси по клечене над зелки - да не ни е скучно   :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

П.П. Малииии как се подхилвам сама пред компютъра, колегите сигурно вече са убедени, че ми хлопа дъската  :wink:
         Equally Destructive
« Отговор #21 -: Февруари 21, 2007, 09:04:27 am »
Цитат
П.П. Малииии как се подхилвам сама пред компютъра, колегите сигурно вече са убедени, че ми хлопа дъската ;)

Светле, споко, те моите отдавна са ми свикнали  :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #22 -: Февруари 21, 2007, 13:24:23 pm »
ако рецептата със зелето даействаше, няма нужда от клиниките по стерилитет, мисля аз................но сигурно греша???ако действаше, защо изобщо си даваме парите за изследвания, хормони, снимки, лапаро и др.................щяхме да клякяме и хоп..............бебче :D :o :D
а за хиленето пред компютъра, колежките ми знаят проблема, разбират ме момичета, запознала съм ги с всичко и се хилим заедно........... :D :P :D
никога не отстъпвай на принципите си!
*

Tarja

• *
  • 520
  • \m/ metal inside \m/
« Отговор #23 -: Февруари 21, 2007, 14:13:07 pm »
То няма лошо в хиленето, ама аз го раздавам много сериозна по принцип в офиса  :wink: иначе ще ми се качат на главата  :P
         Equally Destructive
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #24 -: Февруари 21, 2007, 21:04:31 pm »
а за хиленето пред компютъра, колежките ми знаят проблема, разбират ме момичета, запознала съм ги с всичко и се хилим заедно........... :D :P :D
И аз, и аз.
Особено тези дни с "бисерите" и тази тема просто е голям хилеж. Днес четох на колежката "избрани" от "бисерите" пък тя праскаше едни коментари не е ви работа. То добре че тия дни няма работа, защото има да ни гледат странно клиентите как се подхилкваме.