Момичета, имам страхотен проблем и вече се чудя дали да не ходя на лекар. Преди седмица изкарах грипа на крак за два дни, но понеже всички са болни вкъщи и ето че пак ме хвана. Пия сок от изцедени портокали, лимони, грейпфрути, натурални сокове, ама засега ефект нямат. Сега пък се притеснявам да не приемам твърде много Витамин Ц и да навредя на бебето? Как мислите? Освен това имам хрема и ужасно главоболие, нямам грам силици, а се тъпча цяла сутрин с шоколад и се наливам с течности само и само да мога да стана от леглото и да се добера до компютъра. Да ходя ли на лекар, да не ходя ли? (Ако да къде в София, при кой?) Никога не ме държи за повече от ден-два, ама много ме е страх да не му стане нещо на бебето? Има ли опасност за него и кога? Цяла нощ не можах да мигна от страх да не му навредя... температура нямам, ако имам ще да е съвсем лека...
А и много обичам да се завивам с дебело одеяло и да се затоплям, това май не е много препоръчително?
Ох, помагайте, че се притесних. Вече съм в 6-ти месец, и идея си нямам настинката как може да му повлияе?