0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

зацапване
« -: Февруари 04, 2007, 18:35:40 pm »
Здравейте,момичета!Много съм обезпокоена.Правим опити за бебо и трябва да ми дойде на 9.02,а сега забелязвам леко зацапване.Не е възможно да е МЦ защото по принцип ми закъснява и е съпроводено с много болки.Обаждах се на Док и той каза да отида утре да ме види.Но аз съм доста обезпокоена да чакам до утре и ако някой може да ми каже нещо по въпроса ще ми бъде от полза.Надявам се да е имплантация.Не съм правила тест ,защото се страхувам пък и е рано.Вие как мислите да си пусна ли едно тестче,лелее умирам от страх.Моля Ви кажете какво мислите Вие по въпроса!Радвам се ,че Ви има!
*
Re: зацапване
« Отговор #1 -: Февруари 04, 2007, 18:53:57 pm »
Може и да е инплантацията.При мен се получи слузесто течение примесено с нишки кръв.Дано си успяла,стискам палци :D
*
« Отговор #2 -: Февруари 04, 2007, 19:09:46 pm »
Дано да е така желаното бебче.Късмет утре при лекаря.Дано да се похвалиш.
« Отговор #3 -: Февруари 04, 2007, 19:48:01 pm »
Благодаря за отговорите!А някой да знае колко продължава това кървене,ако е желаното.
*
« Отговор #4 -: Февруари 04, 2007, 20:50:29 pm »
Мисля че лекаря ти най-добре ще ти отговори.Не се притеснявай и го попитай всичко,което те вълнува.
« Отговор #5 -: Февруари 04, 2007, 23:04:43 pm »
Аз съм имала имплантационно кървене два пъти. Появи се в деня, в който трябваше да ми дойде и беше малко, недостатъчно, за да напълни ежедневна превръзка. Първият път беше за един ден, вторият път продължи два дни, но пак беше само няколко капки. Дано да си бременна!! Пожелавам ти положителен резултат!!
« Отговор #6 -: Февруари 04, 2007, 23:45:20 pm »
аз сьщо ти пожелавам от сьрце,положителен резултат :D
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #7 -: Февруари 05, 2007, 08:16:49 am »
Изчакай - може да началото на цикъла, а може и да има бременност. Рано е още.
« Отговор #8 -: Февруари 05, 2007, 17:21:29 pm »
Момичета,току-що се върнах от лекар и съм в едно добро настроение въпреки лошите вести.Каза ми ,че е менструация и подобни кървенета се получават при първи опит за бебеправене(не е задължително да има обаче кървене,казвам че при някои),съсредоточаване в бебеправенето и куп други притеснения.Сигурно ще си помислите,че не съм добре след като съм в такова настроение.А в какво да съм?Да започна да плача и да се терзая,защо на мен и т.н и другия месец пак да не стане ли?Няма да е така .Сега продължавам с гордо вдигната глава напред и искам да кажа на всички ,които чакат бебоци  :Не се отчайвайте и продължете напред.Рано или късно и при нас ще дойде щъркела с подарък.Обичам Ви!
« Отговор #9 -: Февруари 05, 2007, 17:23:42 pm »
Леле забравих да Ви питам,какво е Герикапс ?(е да де витамини са ама за какво се изписват.Това ми изписа на мен Док и каза да го пия& дни и ако не ми спре кървенето да ми звънна пак.)
« Отговор #10 -: Февруари 05, 2007, 17:38:54 pm »
http://adipharm.com/product.php?l=bg&n=48
Имам чувството че това, заедно с Дуфастона и Клостила
са най-често изписваните неща :)
« Последна редакция: Февруари 05, 2007, 17:43:40 pm от BLACK_ROSE »