0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Липса на овулация след прегнил?
« -: Януари 16, 2007, 11:41:41 am »
Възможно ли е? След като си направих инжекцията на 34я час - БТ ми беше 37,05.А имаше фоликули. :(

*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
Re: Липса на овулация след прегнил?
« Отговор #1 -: Януари 16, 2007, 11:52:07 am »
въпроса ти не разбирам съвсем, но след прегнил 15 000 задържах фоликула. т.е. стана си 5 см киста и ову нямаше
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
« Отговор #2 -: Януари 16, 2007, 13:51:49 pm »
Мислех, че след Прегнила - на 36час, задължително настъпва ову.Явно нещо не съм разбрала.

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #3 -: Януари 16, 2007, 16:29:51 pm »
За съжаление, макар и рядко, някои жени не овулират след прегнила.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #4 -: Януари 17, 2007, 11:56:02 am »
Има ли друго лекарство, освен прегнил за ову?При положение, че от 3я ден на цикъла пих клостилбегит 1табл. на 5я имах вливане на интралипид, от 15я почнах дуфастон + прегнила.Да зная, че трябва да видим отново схемата за стимулация, но след като прегнила и всичко останало не ми действа, какви са ми шансовете.Има ли такива?На 33съм с едно неуспешно ин-витро.

« Отговор #5 -: Януари 17, 2007, 12:13:48 pm »
При първите ми инсеминации след 10000 единици Прегнил не се пукаха фоликулите, а ставаха на кисти.
Така, че е възможно да не се спукат.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #6 -: Януари 18, 2007, 07:34:36 am »
stelllaима момичета при които Прегнил непомага.Не съм чувала за друго лекарство за пукане на фолекули освен Прегнил.Колко единици са ти сложили????Само един път ли пробвахте с Прегнила???
(
Иначе ако Прегнила недейства и няма друг начин да се пукат фоликулите някои момичета правят обелване,надупчване на яйчници,и при много от тях се коригират нещата.Твоя док какво ти препоръчва???Успех!
« Отговор #7 -: Януари 18, 2007, 18:56:36 pm »
Три пъти са ми слагали Прегнил, само веднъж не се спука фол. Но нямах задържани кистички на следващата М. После увеличихме единиците.
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #8 -: Януари 19, 2007, 14:25:55 pm »
Само веднъж успях да спукам с Прегнил 10000 Е при това беше голям 25мм. При направени ми 15000Е стана на киста. Оказа се, че съм с ЛУФ синдром. Прегнила действа на хормонална основа ако проблема не е в хормоните тогава трудно ще се регулира. Попитай доктора си за лапароскопия и евентуална фенестрация. Забелването на яйчниците е свръх одъртял метод и доста рискован. Не се препоръчва вече.Макар, че на мен ми е правено и забелване и дупчене без резултатни за съжаление.
« Отговор #9 -: Февруари 05, 2007, 15:05:52 pm »
Момичета, а какво става с тези кисти, ако не се спука фоликула?Извинете ме за невежеаството.Ясно е, че без лапаро няма да мина.

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #10 -: Февруари 05, 2007, 19:08:43 pm »
Следващият цикъл си на противозачатъчни и обикновено се разминава.