0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

стимулация и кървене
« -: Февруари 04, 2007, 09:12:57 am »
здравейте.започнах стимулация за инвитро,вече 3 инжекции GONAL F.това което ме притеснява е,че започна едно леко кървене/не е силно/понвже ми е за първи път не съм сигурна дали е нормално,не ми се иска да званя на док..следващия ми преглед е във вторник.дали може да е от сондажа или е реакция от инжекциите?
*

mecheto

• 753
  • на мама джудженцата
Re: стимулация и кървене
« Отговор #1 -: Февруари 04, 2007, 10:33:53 am »
Здравей, kit kat.
Най-добре беднага се обади на доктора, няма от какво да се притесняваш. Пожелажам ти успех и пиши!!!
« Отговор #2 -: Февруари 04, 2007, 12:25:12 pm »
И аз имах кървене при започването на стимулацията след сондажа- 4-5 дни. Казаха ми, че е нормално да имам по-дълго кървене, защото Диферелина удължава цикъла. Успех!!!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
"Надеждата" е създание хвъркато,
което се загнездва в душата,
пее ни без думи
и никога не спира...не спира..."
                     Емили Диксън
*
« Отговор #3 -: Февруари 05, 2007, 15:58:01 pm »
Кит Кат, аз кървих до 8-ми ден от стимулацията. Първоначално цикълът ми спря, но след първата инжекция се появи отново. Док ми обясни, че често се случва. Не се притеснявай.
Късмет на финала.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #4 -: Февруари 15, 2007, 16:58:27 pm »
Във момента съм в подготовка за второ ICSI от вторият ден на МЦ започнах със прием на Regulon който спрях по нареждане на док на 17ден,на 14 ден преглед плюс Dipherelin.През цялото това време не ми е  спрял МЦ и постоянно зацапва.Питах док.дали трябва да е така той ми каза да не се притеснявам.Но до 4 дни чакам да ми дойде новият цикъл и да почваме с инжекцийте.Въпросът ми е нормално ли е това да зацапва без изобщо да е спряло.Как ще разбера кога е дошъл новият цикъл/нямам болки като ми идва/като не е спрял старият.Зацапването е ту кафяво,спре за един ден,пак розово и тн.Дано съм обяснила правилно,но нещо се притесних.Моля да ме извините за грешките но яко ме хвана шубето.