0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

ss

Ако жена, която е бременна и не е пила навреме и от ранен етап Фолиева Киселина, би трябвало да не е много голям проблем и да се роди здраво бебе.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Разбира се. Обаче започни да взимаш.
*

ss

Благодаря за бързият отговор!
*
А как се пие фолиевата киселина?По колко хапчета на ден?
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Неофолик 0.4 мг - по едно на ден.
*
Благодаря много ,Лали!
Аз имам "Фолацид".То е същото.нали?
*
Ако жена, която е бременна и не е пила навреме и от ранен етап Фолиева Киселина, би трябвало да не е много голям проблем и да се роди здраво бебе.

По добре започни да я взимаш!
1-2 деца на всеки 1000 има вероятност да се разболеят от Спина Бифида!

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*

ss

Не съм бременна, но просто бих искала да знам, защото чакам всеки момент да ми дойде, а сутринта ми беше лошо.Просто исках да знам и за това реших да питам.
Благодаря на всички!
*
ss, отиди до аптеката и си купи НЕОФОЛИК МЕТА и започни да пиеш по 1 т. на ден.
Късмет и скоро да се похвалиш.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Фолиевата киселина се пие три месеца преди забременяване /при планова бременност/ и през първите три месеца на самата бременност.
Аз имам "Фолацид".То е същото.нали?
Да.
*
Когато преди 7 години бях бременна с дъщеря ми никоя в ЖК не споменаваше за Фолиева киселина а сега ми прави впечатление че всички я пият.За какво всъщност спомага тя и трябва ли да я пия щом искам да забременея.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Ами сега е на мода. :lol:
Предпазва от спина бифида.
Виж ТУК.
*

ss

Тази вечер ми дойде МЦ.Всичко е о.к.За сега продължаваме да се пазим.Опити ще почнем след като мина някои прегледи, за които бях чела-цитонамазка, хламидии, токсоплазма (мисля, че така се пишеше или беше токсопламоза :oops: )...Да знам, че всичко е о.к. и нямам проблеми.Ще започна да пия и ФК и тогава ще се отдадем на бебеправене :lol: