0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Котенцето

Мога ли вече да си направя тест?
« -: Май 10, 2007, 10:19:06 am »
Здравейте на всички момичета тук!Чета от време на време вашия форум и намирам доста интересни неща в него. Въпросът ми е-мога ли на този етап да си направя тест за бременност.Иначе трябва да ми дойде цикъл в понеделник/24 дневен/.Минали са 9-12 дни от датата на евентуалната овулация.Задавам този въпрос, защото тези дни бях болна и ми се наложи да пия лекарства.Благодаря предварително за всички отговори.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Re: Мога ли вече да си направя тест?
« Отговор #1 -: Май 10, 2007, 10:22:11 am »
ами пробвай дали ще можеш  :D
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #2 -: Май 10, 2007, 10:33:14 am »
Здравей,
Рано е за тест. Ако ти е 9-ти ден след овулацията, тестът може и да не отчете правилно дали има или не бременност.
Имай търпение - понеделник не е далеч

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
« Отговор #3 -: Май 10, 2007, 10:37:05 am »
и според мен е рано за тест устискай до понеделник :D
*
« Отговор #4 -: Май 10, 2007, 11:15:21 am »
Доколкото знам има тестове, които могат да се направят до 4 дена преди цикъла, за тях важи ако е положителен е ясно, ако е отрицателен е възможно да се дължи на недостатъчна концетрация на чхг в урината и трябва да се повтори в деня на цикъла. Ако намериш такъв, можеш да си го направиш утре сутрин, защото трябва да е със сутрешна урина при положение, че се прави преди датата на цикъла.
« Последна редакция: Май 11, 2007, 09:55:25 am от jul4e »
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #5 -: Май 10, 2007, 21:16:55 pm »
Котенцето изчакай да ти закъснее. :D