0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Луда ли съм?
« -: Февруари 28, 2007, 14:13:26 pm »
-
« Последна редакция: Август 10, 2007, 11:54:57 am от Bellla »
Пристрастена към д-р Хаус!
*
Re: Луда ли съм?
« Отговор #1 -: Февруари 28, 2007, 14:26:33 pm »
Не си луда.И аз изпадам в сълзи всеки път като ми дойде М но това не означава че сме луди.Последният път си казах -поне да ми беше закъсняло малко че да си подхраня илюзиите но не тояно като часовник на 28 ден.Защо си мислиш че хламидията може да не е излекувана и се тормозиш допълнително?Все съм искала да попитам някого но съм се притеснявала да не прозвучи глупаво но какви точно са симптомите на тази гад?
*
« Отговор #2 -: Февруари 28, 2007, 14:36:46 pm »
Не се тормози и не си внушавай че задължително ти има нещо.Миналата седница отидохме на почивка за 7 дена и да си кажа чувствам се много по-добре психически.Няколко дена далеч от проблемите и от погледите на близки и колеги ми дойдоха много добре.
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #3 -: Февруари 28, 2007, 15:40:17 pm »
бела, и аз имам хламидия в 4 различни лаборатории. първо сф - отр, после плевен - полож, после още 3 пъти в сф - отр...до лапароскопията хич не бях убедена че наистина ме е пропуснало тва нещо. то нали мене нищо друго не ме пропусна...както и да е. след лапарото док каза че не е имало никакви сраствания и нищо друго освен ендометриозата. питах го специално за хламидията - категоричен е че такова нещо не е имало. та кротнах леко. така че съвсем нормално е да откачаш за нещо което е твърде сериозно и ти го знаеш. пък в същото време протича без каквито и да било симптоми.

пими, бела вече ти е казала но да я подкрепя и аз. тази гад е толкова опасна именно защото често протича без никакви симптоми.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

лили

• 2151
« Отговор #4 -: Февруари 28, 2007, 16:00:27 pm »
по-скоро защото знаеш :?
не знам какво да те посъветвам. няма нито една лаборатория на която да мога да се доверя 100%. може би вирусологията...и аз не знам.
виж все пак утре какво ще пише на резултата.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #5 -: Февруари 28, 2007, 16:39:21 pm »
тя, която е мед.лице ми казва- ами то при естествено има по-голям шанс от АРТ.

това не е вярно.

не вярвай на всяко срещнато мед.лице за неща, свързани със стерилитета. неграмотността е масова.

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #6 -: Февруари 28, 2007, 22:36:13 pm »
 :hug2:Белла,ако мислиш,че ти е дошло много,спри!Дай си малко почивка!Аз така направих.Дадох си свободно за около 3 месеца и сега със нови сили ще започвам пак борбата.Е,не съм много въодушевена,защото знам колко е трудно.Но друг начин няма!Издишай напрежението и се порадвай на живота!Поне това заслужаваш!Личи си ,че си отговорно момиче,затова ще успееш!Айде,умната и късмет! :sunshine:
*

лили

• 2151
« Отговор #7 -: Март 01, 2007, 23:11:27 pm »
бела, мамка му. най-лошото е че няма как да си сигурна в достоверността на резултата. на мен лично ми е мн съмнително - при единия от партньорите +, при другия -. сори. нямам съвет, нямам решение, просто ми е гадно. ако имаш пари тествай се пак, ако пък не - изпии гадния антибиотик просто...и дано помогне.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #8 -: Март 02, 2007, 20:44:36 pm »
Вчера взех решение-ще си направя изследвания за хламидия.Звъня във Варна в клиниката,капарвам си час и тази сутрин палим колата и тръгваме.Пристигам навреме отивам на рефистратурата за талокче за моята докторка и ми казват че сутринта се е обадила случило се нещо неприятно и днес няма да приема.Е късмет кякой друг път.