0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

здравейте моми4ета.накратко 6те ви разкажа за моите притеснения и ако някои има време моля ви кажете какжо мислите.на 25 г. сам и от 5 години жодя полов живот без предпазни мерки , но така и не сам забременяжала. не сам си правила никакви иследжания и незнам дали тожа 4е ми идва всеки месец е повод за притеснение.последната ми менструяция бе6е на 28.01. и оттогава ни6то.зарадвах се 4е може би сам бременна и преди седмица си направих тест но за сажаление беше отрицателен.след няколко дни ми се появи някакжо кафяво раждиво те4ение като слуз и жсе о6те е така.какво озна4ава това?моля ви ако някои може да ми обясни какво става и има ли повод за притеснение нека ми пи6е.ве4е много искам бебе и направо отка4ам.от изжесно време 4ета във форума притесненията на др.моми4ета но не мога да открия не6то което да ме успокои по някакав на4ин.
6те 4акам савети благодаря ви предварително
Да откриваш радост в чуждата радост : това е ключа към щастието
*
Re: незнам дали да се притеснявам за не6то
« Отговор #1 -: Март 06, 2007, 21:35:16 pm »
manuela81, 5 години са си много време.
Насочи се към специализирана клиника.

Успех! :)
« Отговор #2 -: Март 06, 2007, 21:44:04 pm »
а какво мисли6 за сега6ното положение?
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #3 -: Март 06, 2007, 21:45:28 pm »
Отиди в клиника по стерилитет. Откъде си?
« Отговор #4 -: Март 06, 2007, 21:47:16 pm »
от провинцията  :(
*
« Отговор #5 -: Март 06, 2007, 21:53:19 pm »
а какво мисли6 за сега6ното положение?

Незнам...
С каква продължителност ти е цикъла? Има ли закъснение?
Може и да има бременност, но трябва да направиш тест и то кръвен, за по-достоверно.
Дано да си бременна!  :)
« Отговор #6 -: Март 06, 2007, 21:55:23 pm »
цикала ми е обикновено 28-30 дни. закаснява ми определено но това кафявото ме притеснява.ами теста са6то бе6е -??????????/
*
« Отговор #7 -: Март 06, 2007, 22:02:29 pm »
Тестовете не винаги показват истинската картинка, за съжаление. Направи си кръвен тест, за да си сигурна какво се случва.
И отиди на лекар по най-бързия начин, ние можем само да гадаем.
А след това в клиника по стерилитет. И аз съм от провинцията и пътувах за процедурите, сега пътувам за прегледите. Успех!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #8 -: Март 06, 2007, 22:07:51 pm »
Manuela 5 години е наистина дълъг период.При такъв период вече се говори за стерилитет .Непременно се консултирай с специалист по стерилиет ,за да ти назначи необходимите изследвания и да потърси причина за проблема.

Пишеш ,че имаш някакжо кафяво раждиво те4ение като слуз......това може да е зацапване преди цикъл,но възможно и да е друго.Най добре повтори теста,вземи си някакъв по-чуствителен ,ако имаш възможност пусни кървен.Успех! :D