0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

radostg

• *
  • 25
  • Надеждата умира последна!!!
Момичета помощ СПЕШНО!!!
« -: Април 03, 2007, 09:41:09 am »
Днес сутринта си пишках и като се избърсах имах кафява слуз като "сопол" с извинение...В 7г.с. съм, моля помогнете...Случвало ли се е на някой...Нямам болки...Дано не е най-лошото... :(Записах си час за лекар, но е чак следобед
*
Re: Момичета помощ СПЕШНО!!!
« Отговор #1 -: Април 03, 2007, 09:44:22 am »
Радост, прегледай форума имаше такава тема пусната от друго момиче за такова зацапване с много отговори. Това, че си си записала час със сигурност е най-правилното! Стискам ти палци всичко да е наред!
Песимистът вижда трудността във всяка възможност;
Оптимистът вижда възможността във всяка трудност!
*
« Отговор #2 -: Април 03, 2007, 10:53:22 am »
Роби вече ти е отговорИла. До прегледа се старай да почиваш, по възможност на легло.
Стискам палци да е нещо незначително!
« Отговор #3 -: Април 03, 2007, 18:50:06 pm »
Отиди на лекар веднага или колкото се може по-бързо,не искам да те плаша,но при моя мисед нещата започнаха именно така,в последствие лекарите казаха че ако съм била отишла по навреме е могло да се помогне.Но въпреки всичко се успокой поне 1/3 от бременните имат зацапване,така че не е толкова страшно.И все пак отиди на лекар,за да си спокойна.
« Отговор #4 -: Април 03, 2007, 21:28:25 pm »

Днес сутринта си пишках и като се избърсах имах кафява слуз като "сопол" с извинение...В 7г.с. съм, моля помогнете...Случвало ли се е на някой...Нямам болки...Дано не е най-лошото... :(Записах си час за лекар, но е чак следобед

Пиши какво стана при доктора!Всичко ок ли е?
*

radostg

• *
  • 25
« Отговор #5 -: Април 13, 2007, 10:01:36 am »
Момичета за сега пу да не ми е уроки всичко е наред...Не съм писала, защото бях в къщи и лежах десетина ни, а нет имам само в работата...Дано с това да свърши всичко почивах и пих но-шпа...Късмет на всички и благодаря за подкрепата!!! :D
*
« Отговор #6 -: Април 13, 2007, 10:44:53 am »
Супер Радост, пази се и леко бременеене!
Песимистът вижда трудността във всяка възможност;
Оптимистът вижда възможността във всяка трудност!
*
« Отговор #7 -: Април 13, 2007, 11:02:15 am »
Много се радвам, че си добре. :D Сега само положителни мисли и не се претоварвай.
*
« Отговор #8 -: Април 13, 2007, 11:35:16 am »
Това е добра новина.Почивай си повечко.
*
« Отговор #9 -: Април 13, 2007, 11:54:55 am »
  Много се радвам! Един съвет ще си позволя. Ако можеш си вземи още болнични. Почивай повечко, без физически натоварвания и пътувания. Сега е времето да се поглезиш.
  Лека бременност и се пази!
« Отговор #10 -: Април 15, 2007, 08:12:30 am »
Радост, такъв проблем имах и аз - кафеникаво зацапване, което продължи до 13-та седмица.Пиех но-шпа, утрогестан, нямах проблеми, но почивката е задължителна, трябва бебето добре да се закрепи към стените на матката.
 Леко бременеене ти желая! :wink:

*

radostg

• *
  • 25
« Отговор #11 -: Април 16, 2007, 09:30:31 am »
Момичета толкова сте мили и внимателни...Благодаря ви от душа и сърце!!! Целувки и прегръдки... :)