0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Най-накрая да се заговори
« -: Февруари 09, 2007, 18:25:58 pm »
Сега седя и гледам "Часът на Милен Цветков" и водещ е Крум Савов, който днес е станал баща на две малки сладурчета Крум-младши и Катрин, доколкото разбрах.Той вижда се е безумно щастлив, а темата е за проблемите с появата на бебетата и това колко много бебета са се появили.Имаше в студиото лекари, демографи, а и репортажи с млади родители от НОва.
Лично аз не знаех, че и Крум Савов и семейството му са имали проблеми и ми беше интересно да видя как един водещ споделя за тях и как постепенно завесата се вдига.
Дано все повече хора се усмихват и гушкат щастливи дечицата си.
Моето бебе вече се оправи.Ураааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!Днес вече не кашляме и носа спря.
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Re: Най-накрая да се заговори
« Отговор #1 -: Февруари 09, 2007, 18:30:03 pm »
Не споделям точно мнението ти. Нищо съществено не се заговори.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #2 -: Февруари 09, 2007, 18:36:51 pm »
Крум Савов и съпругата му са пациенти на к-ка " Надежда", д-р Стаменов. :sunshine:
Да са им честити бебчетата!  :sleepingbabygirl: :sleepingbabyboy: 

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #3 -: Февруари 09, 2007, 18:43:38 pm »
Не споделям точно мнението ти. Нищо съществено не се заговори.

щото и аз,очаквах да чуя други неща,а не че едвали не всичкко е ок.Жалко ,че нямаше възможност за връзка със зрители,щях да се обадя.
<br />
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #4 -: Февруари 09, 2007, 18:49:08 pm »
все пак се спомена, че според проучване от преди 2 години двойките със стерилитет са 250 000, че имат желание да имат средно по 2,5 деца, че това е ресурс, който трябва да се използва, но за момента държавата не проявява интерес...

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #5 -: Февруари 09, 2007, 18:51:07 pm »
ооо, и моя телефон беше до мен с намерение да звъня. Да я питам таз докторка кат са са загрижили за бремените и родилките, поради което демографския срив  бил намалявал,  що примерно токсоплазмозата и листериозата не са по НЗОК, или що не се поема фетална и БХС?
Пък да взема да им разкажа, че след прихващане на осигуровките които  ще дължа и изплащаното майчинство ще ми остават по 2 лева месечно ... а?
*
« Отговор #6 -: Февруари 09, 2007, 19:15:13 pm »
Мисля,че беше наблегнато на това, че семействата с репродуктивни проблеми са голям потенциал за държавата ни.Можеше и изобщо да не бъде споменат този проблем.Съгласна съм, че завесата се вдига и има все повече публичност по въпроса.Това е добро начало.
« Отговор #7 -: Февруари 09, 2007, 21:25:58 pm »
Да , аз точно това имах предвид, че вече все по-често се чува да се говори за това, че съществува проблем със забременяването.А логиката е, че щом се чува все по-често най-накрая ще започнат да говорят и за по-съществената част, а не само за статистиките.
Пък и факта, че един човек, който е в домовете на доста хора чрез синия екран, споделя за проблема си, макар и не в детайли, и се вижда че въпреки всичко са успели да имат деца е стимул и за други да се борят.
Моите разсъждения са в посока, че понякога на човек много малко му трябва, за да вдигне глава и да продължи и да успее, ама това малко си трябва да се появи от някъде.В случая историята с щастлив край на семейството на Крум Савов може да окуражи някой и дори и 1 човек да е пак има полза.
« Отговор #8 -: Февруари 09, 2007, 21:38:22 pm »
Silwi, много се радвам, че бебка е добре! Само това да се чува!!!  yahoo_17
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #9 -: Февруари 09, 2007, 23:13:22 pm »
пък и хубава реклама стана...

Силви, браво на бебка! :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!