0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Днес най-сетне бях на лекар
« -: Март 12, 2007, 16:11:52 pm »
Здравейте момичета! Днес ми е 66 ден от цикъла и най-накрая успях да ида на лекар..знам че може да ми се покарате дето съм се държаа толкова време ама..значи пише- матка 50/40, лигавица 12мм. , яйчници без структурни аномалии...изписа ми оргаметрил 3 пъти по 1 за 5 дни и след това изследвания на FSH, LH, пролактин,прогестерон и естрогени...Някой може ли да ми каже нещо за големината на лигавицата и големината на матката. Добре ли е това или не?? И ако някой може да ми каже нещо за оргаметрила ще съм много благодарна...Благодаря ви предварително..Целувки на всички!
*
Re: Днес най-сетне бях на лекар
« Отговор #1 -: Март 12, 2007, 16:32:58 pm »
Че аз ти го казах в едно ЛС, скоро си го прочети. Оргаметрил е на основата на естроген и Прогестерон, доста често по мое мнение се изписва и за нормалзиране на естрогенен дисбаланс ,както и за предизвикване на МЦ. Аз на няколко пъти съм го пила, а когато трябваше да си нормализирам естрогените 3 месеца пих Оргаметрил , но понякога при приема се получава леко кървене. Нищо страшно ,но да ти кажа че аз когато съм пила Оргаметрил за предизвикване го пих 5 дена-2 пъти по 1 , 5 дена и след това 10 дена изчаквам да ми додйе. Споко с теб съм, всичко ще се оправи...

Че аз ти го казах в едно ЛС, скоро си го прочети. Оргаметрил е на основата на естроген и Прогестерон, доста често по мое мнение се изписва и за нормалзиране на естрогенен дисбаланс ,както и за предизвикване на МЦ. Аз на няколко пъти съм го пила, а когато трябваше да си нормализирам естрогените 3 месеца пих Оргаметрил , но понякога при приема се получава леко кървене. Нищо страшно ,но да ти кажа че аз когато съм пила Оргаметрил за предизвикване го пих 5 дена-2 пъти по 1 , 5 дена и след това 10 дена изчаквам да ми додйе. Споко с теб съм, всичко ще се оправи...
« Последна редакция: Март 13, 2007, 09:11:01 am от Lali »
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: Днес най-сетне бях на лекар
« Отговор #2 -: Март 13, 2007, 09:11:21 am »
Фанта, не използвай този цвят, че не се чете.