0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Овулация
« -: Февруари 18, 2005, 16:57:35 pm »
Здравейте, искам да питам как са процедирали при вас лекарите след стимулация с Clostil Begit i Utrogestan? Аз ги пих три месеца като всеки месец се увеличаваше дозата на първото лекарство и спрях след третия месец, защото лекарката ми каза, че не може да ме стимлира повече от 3 мес След тези 3 мес не настъпи почти никаква промяна с големината на фоликулите Нарастваха само до 11 - 11,5 мм Изследваме почти всеки месец Пролактин и вески път са различни резултатите Сега ще ходя при ендокринолог специалист за да проверим дали причината не е в щитовидната жлеза Не знам дали да продължавам да ходя при тази лекарка или да я сменя? Ако има някой, който е бил като с моя проблем и е успял да постигне някакви резултати, моля пишете
*
Овулация
« Отговор #1 -: Февруари 23, 2005, 11:09:04 am »
Според мен е трябвало преди стимулациите да ти пусне всички хормони, за да се види как са. Аз съм 2 мес. на Клостилбегит. Първия не даде резултат.Сега в петък съм на фоликулометрия и ще видим.
Опитай с друг лекар ако на този нямаш доверие
Успех:))
Овулация
« Отговор #2 -: Февруари 23, 2005, 11:39:07 am »
Аз го пих Клостилбегит 6 месеца. Стана овулация, ама не и бебе! Но на всеки различно влияе Клостилбегита, пък и има още куп изследвания, които трябва да направя май!
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

Овулация
« Отговор #3 -: Февруари 23, 2005, 11:46:50 am »
Според мен за да се назначава стимулация също е важно да се знае че тръбите да проходими.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
Re: Овулация
« Отговор #4 -: Май 08, 2005, 12:15:34 pm »
Цитат на: mariana1
След тези 3 мес не настъпи почти никаква промяна с големината на фоликулите Нарастваха само до 11 - 11,5 мм Изследваме почти всеки месец Пролактин и вески път са различни резултатите .
 Tи първо трябва да откриеш ,причинителя на проблема и затова ти трябват по-детайлни изследвания.Разговаряй с някой друг гинеколог,какво може да предизвиква този проблем.Аз не съм специалист ,но според мен имаш проблем с фазите на цикъла, а до  това водят проблеми от хормонално естество.
   Когато си правиш изследвания за пролактин,трябва да спазваш следното:
  1.Вечерта преди изследването,не яж пъпжоли или други протеинови храни.
  2.2-3 дена преди изследването,не позволявай да те докосват по гърдите.
  3.Изследване за пролактин се взема минимум 3 часа след като си се събудила.Известно е,че нивото му се покачва по време на сън и са му необходими минимум 3 часа след събуждане ,за да се върне в нормалните граници.
  4.Полежи поне 10 минути ,преди да ти вземат кръв
Успех
*
OFF TOPIC
« Отговор #5 -: Май 08, 2005, 12:21:17 pm »
Off Topic: Илияна, когато цитираш в края на цитата има един таг [/quote] Не го изтривай, защото така трудно се проследява, докъде е текста на предишното момиче и къде почва твоя.  :?
Поздрави! Пробвай другия път - ако съкращаваш цитата - изтривай текста само до този tag!
*

Anonymous

Re: OFF TOPIC
« Отговор #6 -: Май 29, 2005, 06:53:14 am »
Тъй като става въпрос за овулация,аз имам един въпрос към всички вас.Следя си базалната температура от 3 месеца и в същото време си правя и разни записки за ежедневното ми емоциално състояние.Днес си преглеждах записките и установих ,че в деня на овулацията съм много нестабилна емоционално.Дразнят ме неща ,на които обикновенно не обръщам внимание,или неща които в други дни са ми приятни като милване,докосване ,целуване.Дори и съпруга ми се шегува с мен ,че откакто сме заедно веднъж месечно имам отвратителен характер и през този ден той предпочита да стои "далеч"
от мен или да спи,защото съм много изнервена и крещя за щяло и нещяло.
   Според вас нормално ли е всичко това?Искам да знам дали и други имат сходни проблеми или аз съм някакво изключение.
Знам ,че при котките е така,но все още знам дали това важи и за жените.
Овулация
« Отговор #7 -: Май 30, 2005, 09:18:03 am »
На мен не ми се случва такова нещо, не съм чула и друг да спомене.
Дали все пак не ти се получава тази изнервеност от това следене и мерене?!
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

Anonymous

Овулация
« Отговор #8 -: Май 31, 2005, 05:44:59 am »
Цитат на: wassilena
На мен не ми се случва такова нещо, не съм чула и друг да спомене.
Дали все пак не ти се получава тази изнервеност от това следене и мерене?!

Меря си температурата от 3 месеца,а мъжа ми е го забелязал това,откакто сме заедно(4 години),всеки месец само за 1 ден(отскоро разбрах,че това ми е деня на овулацията) покрай мен не се живее.Така че няма връзка с меренето на температурата.
Овулация
« Отговор #9 -: Май 31, 2005, 07:39:40 am »
Аз съм същата. меренето го зарязах от няколко дни, защото ми писна.
Но иначе забелязах, че преди, когато нямах овулация преди цикъл бях голяма заядливка, сега преди цикъл не съм толкова, но около овулация....чак не се понасям.
Вчера май ми беше овулацията- е не спрях да се заяждам с мъжа ми. Знам, че не съм права и трябва да си замълча, но не мога.
*
Овулация
« Отговор #10 -: Май 31, 2005, 10:47:27 am »
Е и аз се присъединявам към вас.Както поставихте въпроса и се замислих май и с мен се случва същото.Аз обаче забелязвам,че това се случва преди М.Е предпочитам да съм кисела но да имам ОВУ :lol: после се извинявам на мъжа ми и му обяснявам,защо и така.
*
Овулация
« Отговор #11 -: Юни 01, 2005, 13:40:02 pm »
Уж казват, че когато жената овулира, трябва да има повишено желание за секс, да се обичаме, та да стане бебо и т.н.
Да, ама не!! :?
Аз по време на овулация съм отвратителна, мразя всичко и всички, мъжа ми и котката у нас направо не смеят да дишат като настъпи тоя момент.:evil:
На последната овулация, изпаднах в депресия, скарахме се с мъжа ми, 3 дни ревах :cry:  и се цупих, като всичко ми беше черно пред очите... :oops:    
После лекарката ми се кара, че ние когато трябва не правим секс и така може още дълги години да не стане.
Но в тия дни мъжа ми просто не иска и да ме докосне, та то насила не става ...
*
Овулация
« Отговор #12 -: Юни 02, 2005, 11:21:28 am »
Е миличка трябва по някъкъв начин да го превъзмогнеш,защото лекарката ти е права.Аз вчера ходих на лекар и ми каза,че в момента съв в ОВУ и просто нямаше как да съм сърдита.Просто бях на 10-то небе и всичко мина по вода.Дано да е станало нещо :lol:  :lol:  :lol: Не се бой,самонавивай си добро настроение,сграпчи мъжлето пък каквото ще да става.Поздрави :)
Овулация
« Отговор #13 -: Юни 02, 2005, 20:32:35 pm »
Цитат на: Elvi

Аз по време на овулация съм отвратителна, мразя всичко и всички, мъжа ми и котката у нас направо не смеят да дишат като настъпи тоя момент.:evil:
 Не си само ти така.Мъжа ми се обажда по няколко пъти по телефона и стана ли кисела-той разбира от първото обаждане и ме нарича "my oneday bitched wife" и през този ден повече не ми се обажда,докато се прибере у дома.А не дай боже да ми каже нещо,спорът е започнат веднага и той предпочита да се заключи в едната спалня и да си гледа телевизора ,отколкото да ми се мярка пред очите.Изглежда изпускаме някакъв мирис ,който не може да се почувствува от човешкият нос,защото само в този ден кастрираното ми ку4е ми скача ,докато не го затворя на терасата.А котето ми в този ден ,бяга като чумаво от мен и ми се звери,а иначе е много мила.
  А аз съм"буря,мълния и грохот ".Преди 2 дена разбрах,че това се случва в деня на ову-то.Майко мила,как да го направим това бебе,като аз скачам като настъпана котка ,дори ако се опита да ме целуне?