0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
много ме боли
« -: Май 02, 2007, 14:26:48 pm »
здравеите от мен,искам да ви раскажа моиата борба ,за да ми  олекне .моми4ета аз сам от РОМЬНИЯ ,ОЖЕНИХ СЕ ПРЕДИ 7 ГОДИНИ ЗА БАЛГАРИН,сега сам на 28 години но се 4уствам на 100 моиата ме4та за дете се роди о6те като сьм се оженила,и така борбата от 7 години продалжава,преди 5 години направих операцие за пластика на трабите,от там пак опити живееики сас надеждата 4е 6те се полу4и но уви , 2003  сам правила 2 ПЬТИ  ин витро опита ,неуспе6ни при4ината е била хидросалпинкс,продалжавам като прес 2004 подлагам се на коремна операция за остраниаване на трбите,от там следва о6те 2 неуспе6ни опита прес 2005 и 2006 година,но нали надеждата умира последна и аз ре6их 4е ниама да се предам ,така 4е преди 4 месеца направих 5 ин витро опит ,но за сажеление и тои не ми донесе успех,сьлзите не мога да ги спирам.болката е много дьлбока ,и си мислия 4е не мога да е излекувам,стерилитета ме промени стра6но.усе6там как се изолирам от хората,ниамам желания да ги видия нито да об6тувам сас тиах, 4уствам се разли4на ,но наи много ме боли когато  близките не те разбират,уморих се, уморих се от самата аз,уморих се да сьм силна,идавами да избиагам за да се скриа от този ад,но каде да избиагам от самата себеси?пониакога си мислия 4е вси4ко тожа което сам преживиала е само сьн не е истина ,но само докато се сабуждам сутринита и пак е виждам,истината е пак пред мен и много боли.но вьв едно сьм сигурна ,вьв това 4е и на вас ви е познато до болка това осе6тане и сьс сигорнос 6те ме разбирате какво 4уствам,дори писмото ми да е пьлно сьс гре6ки. Триабва6е да ви пи6а за6тото не6то от вьтре ме напира6е.пожелавам касмет на вси4ки вас .сьс оважение ЕЛИ
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
Re: много ме боли
« Отговор #1 -: Май 02, 2007, 14:37:07 pm »
Мила Ели, съжалявам за болката, която преживяваш и за неуспешните опити. Никой не заслужава да мине през това, но за съжаление се случва :( Искам да те попитам, къде правихте всички инвитро-та? Изключили ли са лекарите ти имунологични проблеми, имало ли е някаква имплантация изобщо? Ако дадеш малко повече подробности, сигурна съм, че момичетата тук ще ти помогнат със съвет. Някои от тях са минали през толкова неща и могат да те насочат - към лекар, клиника, необходми изследвания. Искрено ти пожелавам следващото ти инвитро да е успешно и догодина на гушкаш две сладки бебчета :balk_21:

*
« Отговор #2 -: Май 02, 2007, 17:23:58 pm »
Ели, не се предавай! Още си мнооого млада и няма начин да не стане с времето! Опитай се да не мислиш само за това, ако можеш, защото знам колко е трудно. Но ако само се притесняваш, ще си постоянно стресирана и само ще си навредиш. Ще стане,ще видиш! Приеми, че при някои жени става малко по-трудно и пътят до бебето е малко по-дълъг! Пиши тук, когато се чувстваш зле. Тук се носи една такава положителна енергия и цари дружелюбна атмосфера между момичетата, което действа терапевтично. Ние директно и конкретно не можем да ти помогнем, за съжалене, защото всяка от нас има подобен проблем. Но можем да те изслушаме и да те подкрепим духовно и емоционално, което за жени в нашето положение е много важно. Не спирай да вярваш и ще дочакаш своето бебе! Прегръдки!
*
« Отговор #3 -: Май 03, 2007, 00:29:00 am »
моми4ета много се радвам за подкрепата коиато ми е давате ,и знам 4е винаги мога да си излеия тук болката,повиарваите ми винаги се радвам или пла4а заедно сьс вас като 4ета ва6ите истори,искам само да кажа на бебе -2007, 4е сьм си иследвала вси4ко имунологи4ни,генети4ни .хормонални,вси4ко каквото се отанасия за стерилитет при жената,освен хидросалпинкса което е обре4ие на неуспех,проблема е бил и вьв много тьнка мато4на лигавица, мила бебе 3 те опита ин витро сьм ги правила вьв клиниката на 6терев, като 2 те от тиах сь били сьс хидросалпинкс,третиа е бил замразен трансфер,за което не мога то4но да казвм 4е е опит,4етвьртиа опит сьс тьнка лигавица.зна4и искам да казвам 4е три опита биаха стимулирани вьв 6теревата клиника,не искам да ги нападам оба4е сьм стра6но разо4арована от тиах но не за6тото аз не сьм забремениала,но за факта 4е 2 пьти ми правиат ин витро сьс хидросалпинкс,за което аз не биах запозната вьв на4алото,как то и да е ,искам само да казвам 4е операциата за остраниаване на трабите ми е била вьв тиахна клиника,сега мога да казвам 4е открих моия лекар и то не е само лекар тои е 4овек сьс мноооого голиамо сарце вьпреки 4е  4етвьрти опит е бил неуспе6ен ,но ве4е при4ина няма  вадиха 14 яициклетки ,12 оплодени,хубава лигавица 11мм,но иавно не е имало да става,единствено за което сьжелиавам е 4е не сьм го открила по рано този голиам ЛЕКАР И 4ОВЕК а тои се казва ГЕОРГИ СТАМЕНОВ.
« Отговор #4 -: Май 03, 2007, 06:04:02 am »
Мила Ели,
Съжалявам за всичко, което ти се е случило до сега! Зная, че нашата борба е трудна и понякога дълга, но да се надяваме, че вече и се вижда края... Едно от момичетата ми беше казало: "Тук е точното място"... Точно така..., тук е мястото, където ще бъдеш разбрана и подкрепена безусловно. Аз съм с теб, Ели! Всички сме с теб! За мен е истинско облекчение, че открих този форум и момичетата в него... Чувствам се по-спокойна и по-уверена, иска ми се и ти да почерпиш от тази увереност и позитивност. Стискам палци!
« Отговор #5 -: Май 03, 2007, 09:29:19 am »
Мила Ели,
Аз се чувствам почти по същия начин като теб... Опитите са ми почти колкото твоите, но без успех засега и разликата е, че нямам хидросалпингс и тръбите ми са проходими. Може да видиш мойта тема-имам и други проблеми. Не искам да се виждам с много хора, чувствам се зле.. Напоследък се опитвам да се боря с тези отрицателни чувства въпреки бедите, които ми се случват... Да се надяваме, че д-р Стаменов е ключа към щастието!  :goodluck: :babyflips: :crossfingers:
*
« Отговор #6 -: Май 03, 2007, 10:23:19 am »
моми4ета искам само да ви казжа 4е наистина се по4уствах много по добре като споделих сьс вас моита историе,да се надиаваме  вси4ките моми4ета което сме изгубили кураж ,4е и ние ниакои ден 6те казваме; 4УДУТО Е СТАНАЛО И ПРИ НАС .tutto bene   прегрь6там те и мноооооооооооого касмет мила,а на вас моми4ета много целувки .и много бебета   : :bori_007: :bori_004: :bori_005: :bori_002:
« Отговор #7 -: Май 03, 2007, 10:47:25 am »
Ели, много е важно, че си намерила своя лекар. Сега пътят ти, макар и дълъг, те води в правилната посока. Късмет следващия път, прегръщам те.
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
*
« Отговор #8 -: Май 03, 2007, 11:44:19 am »
Ели, знам че е отвратително болезнено това ходене по мъките :(
Дано следващият ти път е последен и успешен :)
Пожелавам ти го :)
*

vilimili

• 512
  • Ще ми липсваш много татко!Поклон пред паметта ти.
« Отговор #9 -: Май 13, 2007, 01:50:42 am »
Ели, късмет мила!Дано да ти се сбъдне мечтата!успех :bori_017: :bighug:
« Отговор #10 -: Май 13, 2007, 11:17:22 am »
напълно те разбирам мила.аз се боря със стерилитета 9 години.вече почти нямам приятелки.от работата се прибирам в къщи.болката беше нетърпима докато не открих зачатие.сега приемам нещата по-леко,благодарение на момичетата .разбрах,че не съм сама.на всяка от нас и е много тежко,но трябва да се борим.пожелавам на всяка една от нас да прегъне сроро своето детенце.
« Отговор #11 -: Май 13, 2007, 17:46:28 pm »
Две малки ръчички около шията ти и една нежна бузка до твоята.....колкото и да боли си струва да не падаме духом и да се преборим за това!!!

*
« Отговор #12 -: Май 13, 2007, 19:20:32 pm »
Ели, миличка, много съжалявам за всичко, което си преживяла! Най-искрено ти желая успех! Вярвай в своята мечта и се бори за нея! Ще се сбъдне, защото я заслужаваш!  :bighug:

*
« Отговор #13 -: Май 14, 2007, 07:53:50 am »
много мерси за хубавите думи,моми4ета вие наистина ме подкрепите пове4е от колото близките ми приателки.много се радвам 4е ви открих и знам 4е вие 6те можете да ме разбирате напьлно.моми4ета оби4ам ви и ви пожелавам на вси4ки вас, :bori_003: много бебета
*

gemi78

• 235
  • ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!!!
« Отговор #14 -: Май 27, 2007, 14:33:07 pm »
Скъпа,не се тревожи,и не вземай не6тата толкова на вътре.Вси4ко 6те си дойде на мястото,повярвай ми.Ние вси4ки в този форум,сме на съ6тият хаос,не си само ти.Успокой се,и вярвай,4е 6те дойде момента,когато и ти 6те стане6 мама.Пожелавам ти го от сърце!Успех мила!!!!!

*

sami

• 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
« Отговор #15 -: Май 27, 2007, 15:22:41 pm »
Ели,не се притеснявай!
Съжалявам че е трябвало да преминеш през всичко това,но недей
да се отчайваш!
Ние тук сме с теб!
Винаги когато имаш нужда от разбиране и съвет,ние ще те прегърнем,и
ще ти вдъхнем надежда!От надежда имаме нужда!
От все сърце ти пожелавам,както и на всички момичета,да дойде скоро деня,в
който ще прегърнеш своето дълго чакано бебенце!
Успех! :balk_9:

http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
*
« Отговор #16 -: Май 29, 2007, 02:56:27 am »
SAMI MNOGO TI BLOGODARIA MILA ,BLOGODARIA NA VSI4KITE MOMI4ETA ZA PODKREPATA ,DNES BIAH NA LEKAR I RE6IHME PAK DA OPITAM SEPTEMVRI DANO TOZI PAT DA E USPESHEN ,POJELAVAM NA VSI4KI MOMI4ETA TUK SKORO DA SE SBADVAT ME4TITE NI ,MOMI4ETA CELUVKI I USPEH''
*

sami

• 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
« Отговор #17 -: Май 29, 2007, 12:54:14 pm »
Бъди силна!
Живи и здрави септември ще стискаме палци!
Всичко ще мине успешно!
Спокойно!
Прегръщам те! :crossfingers: :bighug:

http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #18 -: Май 29, 2007, 13:12:26 pm »
Бъди силна!
Живи и здрави септември ще стискаме палци!
Всичко ще мине успешно!
Спокойно!
Прегръщам те! :crossfingers: :bighug:
никога не отстъпвай на принципите си!