здравеите от мен,искам да ви раскажа моиата борба ,за да ми олекне .моми4ета аз сам от РОМЬНИЯ ,ОЖЕНИХ СЕ ПРЕДИ 7 ГОДИНИ ЗА БАЛГАРИН,сега сам на 28 години но се 4уствам на 100 моиата ме4та за дете се роди о6те като сьм се оженила,и така борбата от 7 години продалжава,преди 5 години направих операцие за пластика на трабите,от там пак опити живееики сас надеждата 4е 6те се полу4и но уви , 2003 сам правила 2 ПЬТИ ин витро опита ,неуспе6ни при4ината е била хидросалпинкс,продалжавам като прес 2004 подлагам се на коремна операция за остраниаване на трбите,от там следва о6те 2 неуспе6ни опита прес 2005 и 2006 година,но нали надеждата умира последна и аз ре6их 4е ниама да се предам ,така 4е преди 4 месеца направих 5 ин витро опит ,но за сажеление и тои не ми донесе успех,сьлзите не мога да ги спирам.болката е много дьлбока ,и си мислия 4е не мога да е излекувам,стерилитета ме промени стра6но.усе6там как се изолирам от хората,ниамам желания да ги видия нито да об6тувам сас тиах, 4уствам се разли4на ,но наи много ме боли когато близките не те разбират,уморих се, уморих се от самата аз,уморих се да сьм силна,идавами да избиагам за да се скриа от този ад,но каде да избиагам от самата себеси?пониакога си мислия 4е вси4ко тожа което сам преживиала е само сьн не е истина ,но само докато се сабуждам сутринита и пак е виждам,истината е пак пред мен и много боли.но вьв едно сьм сигурна ,вьв това 4е и на вас ви е познато до болка това осе6тане и сьс сигорнос 6те ме разбирате какво 4уствам,дори писмото ми да е пьлно сьс гре6ки. Триабва6е да ви пи6а за6тото не6то от вьтре ме напира6е.пожелавам касмет на вси4ки вас .сьс оважение ЕЛИ