0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
ембриончето
« -: Юни 05, 2007, 11:28:50 am »
искам да попитам,в деня на трансфера,точно преди него ми донесоха снимка на ембриончето.То е само едно /аз съм на естествен цикъл/.Всъщност бяха две , но едното не се разви.Та, ембриолога ми каза, че това ембрионче било красавец.Беше се разделило на 8, обясни ми ,че се изследвали също и по мнооогооо показатели , и то отговаряло на 90%. Това, естествено страшно ме зарадва.Тези ,които разбират нека коментират ииии...това дали наистина увеличава шанса за успех
*
Re: ембриончето
« Отговор #1 -: Юни 05, 2007, 12:14:18 pm »
здравей, много се радвам че ми звучиш много, много сладко - просто лъха спокойствие и безкрайна надежда от теб. Стискам палци за успеха ти. В коя болница си?
*
« Отговор #2 -: Юни 05, 2007, 12:27:57 pm »
д-р Тимева е тази, която ме следи и прави процедурите.Тя работи в клиниката на д-р Щерев .
« Отговор #3 -: Юни 05, 2007, 13:14:10 pm »
Дидон, стискам ти много силно палци от това пререкрасно ембрионче да се развие едно чудесно бебче!!!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :babyflips:
"Надеждата" е създание хвъркато,
което се загнездва в душата,
пее ни без думи
и никога не спира...не спира..."
                     Емили Диксън
*
« Отговор #4 -: Юни 05, 2007, 13:19:58 pm »
 :bighug: Целувам ви ,момичета, ще ви държа в течение ...
« Отговор #5 -: Юни 05, 2007, 19:14:40 pm »
Много ти е хубаво ембриончето и с всички шансове щом в деня на трансфера се е било разделило на 8.  :crossfingers: preggo
*
« Отговор #6 -: Юни 05, 2007, 22:00:34 pm »
Стискам палци,Дидон - супер е ембриончето,дано да продължи да се развива така добре и вътре в теб :)
Иначе личния ми опит сочи,че не винаги качеството на ембриона преди трансфера е гаранция(за съжаление :?) -  моите трички всичките бяха и те на 8 разделени в деня на трансфера,ама нещо не се получи накрая  :?
 Но при всички случаи това, че ембриончето е такова хубаво е много добра предпоставка за успех,така че надявам се силно да продължи да расте и хубавее в теб още 9 месеца!Успех! :bfp: :bfp: :bfp:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!