0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
клиника София.
« -: Април 14, 2006, 10:11:09 am »
Здравейте.
Искам да споделя с вас,че съм много обидена от отношението на клиниката,която се намира в сградата на ГУСВ.Отидохме сутринта за спермограма,имахме записан час.Казаха ни,че имало неразбиране нещо,нямало стая и не ни приеха,при което мъжа ми се ядоса и заяви,че повече няма да си прави никакви изследвания.
При него има проблем с подвижноста,ако успея пак да го накарам да отиде някой път,колко дни трябва да има въздържание,да са точни резултатите.
Благодаря.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
клиника София.
« Отговор #1 -: Април 14, 2006, 10:19:44 am »
3/4 дни вьздържание УСПЕХ
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
клиника София.
« Отговор #2 -: Април 14, 2006, 10:25:28 am »
Силве, някакво недоразумение има. На кой етаж се качихте, къде питахте? Говорихте ли с д-р Тачева? В клиниката има специална стая, предназначена за мъжете. Дори и да е била заета, можели сте да изчакате.

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
клиника София.
« Отговор #3 -: Април 14, 2006, 15:17:49 pm »
Силванче, ти сигурна ли си, че сте отишли където трябва?
Център по репродуктивна медицина "София" е наистина в сградата на ГУСВ, но чак на 4-тия етаж!
а на първите 2 етажа е друга клиника, която е за обща медицина и пак се казва "София" - има си отделна регистратура веднага на входа.
Не мога да си представя, че някой в центъра по репродуктивна медицина може да се отнесе по начина, който описваш и да ви върне!!!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

клиника София.
« Отговор #4 -: Април 14, 2006, 15:22:49 pm »
Ная мен ми се струва, че мъжа на Силванчето не иска да прави изследвания - каквито и да е и заради това не е харесал клиниката. Просто е търсел повод да избяга.

Силванче - така ми се струва, мила. Дано да греша. Говори с мъжа си.
*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
Re: клиника София.
« Отговор #5 -: Април 14, 2006, 15:41:15 pm »
Цитат на: silvanchence
При него има проблем с подвижноста,ако успея пак да го накарам да отиде някой път,колко дни трябва да има въздържание,да са точни резултатите.

освен това, в клиниката на правилния етаж, при записването на час без да ги питаш казват за периода на въздържание.
*

silvanchence

• 1971
клиника София.
« Отговор #6 -: Април 14, 2006, 16:33:08 pm »
Не знам,може и да съм си създала грешно впечатление,за първи път отиваме там.Казаха ни,че нещо в графика не сме се разбрали и трябва да се върнем след два,три часа.Ние опитахме да обясним,че мъжа ми е военен и няма да го пуснат,а следващите два дни също не може,ако трябва да изчакаме до половин час,но не искаха.

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

gerymg

клиника София.
« Отговор #7 -: Април 14, 2006, 16:41:24 pm »
Силванче, наорави всичко вазможно да накараш мъжът ти да отиде отново да направи спермограма.Ще го накараш каквото и да ти коства.То и моят се опъваше обаче отиде.
Успех.До скоро
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
клиника София.
« Отговор #8 -: Април 14, 2006, 21:18:56 pm »
Много пъти във въпросната клиника са ми казвали, че няма свободен час за деня когато искам, но като обясня, че точно този ден трябва да  се прегледам ВИНАГИ са намирали начин, никога не са ме връщали.
*
клиника София.
« Отговор #9 -: Април 14, 2006, 22:31:08 pm »
Вземи си стерилна чашка от клиниката,нека мъж ти да отдели материала у дома и я занеси до 30мин.Разбира се ако си от София.
клиника София.
« Отговор #10 -: Април 15, 2006, 10:46:41 am »
И аз съм изумена 8O. Напоследък често ходя там, веднъж даже се наложи да прекараме с мъжа ми около час в чакане, защото Владимиров пристигна по-късно (което си е практика за всички лекари с натоварена програма, така че не му се сърдя :lol: ) Имаше мъже, които влизат в стаичката, но като цяло пред нея наплив нямаше,така че ми е странно, че е била заета за идните няколко часа и не е имало възможност да изчакате :?:  :?:
Възможно е все пак да е имало объркване в графика, случва се, но доколкото успях да добия представа за персонала, проблемът най-вероятно е бил изцяло технически.
Аз лично съм много съм доволна от отношението там. Преди да ми вземат кръв за изследване споделих, че се страхувам, че в последствие може да ми прилошее, сестрата ме сложи да легна в "мъжката стаичка", успокояваше ме през цялото време, макар и за мнозина това да изглежда излишно. А между другото въпросната стаичка е доста уютна, нещо като едничина стоя в тризвезден хотел  :lol:.

Силванче, успех със спермограмата!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
клиника София.
« Отговор #11 -: Април 17, 2006, 10:14:59 am »
Силванче, и аз останах с много добри впечатления от клиниката... Освен това ти разрешават да влезеш в мъжката стая, ако мъжа ти се притеснява да е сам - с моят поне случая беше такъв, и наистина съм много впечатлена от стаята и условията, които предлагат...

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

silvanchence

• 1971
клиника София.
« Отговор #12 -: Април 17, 2006, 13:10:39 pm »
След като всички сте доволни,сигурно е станало недоразумение.И ще имам предвид,че там е добра клиника,благодаря ви.

09.04.2009 г.
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
клиника София.
« Отговор #13 -: Април 17, 2006, 19:20:07 pm »
При последната спермограма на мъжкото - беше март  - отиде и направо си даде материала, без часове, без записвания , без нищо. Та после аз понеже му взех изследването Тачева обсъди и резултата с мен - без заплащане, без нищо. Между другото Тачева беше права - Кацаров за консултация и на мой език ме насочи, че "търсим под вола теле" - то така и излезе де...