0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте аз съм на 24 години от 6 години се опитвам да забременея.Правена ми е операция за отстраняване на киста на яйчника.Преди месец ми направиха лапароскопия и се оказа че и двете ми тръби са напълно непроходими.Разбрах че чрез инвитро мога да забременея.Ако някой има информация относно клиниките в които се прави и да ми препоръча някой лекар.Също така ме интересуват и цените ако не съм здравно осигурена.Благодаря ви.
« Последна редакция: Април 04, 2007, 19:16:17 pm от Мели »
*
Re: имам проблем
« Отговор #1 -: Април 04, 2007, 16:54:46 pm »
Има страшно много писано по темата тук.Задай в търсачките и ще ти излезе много инфо.
Пристрастена към д-р Хаус!
*
« Отговор #2 -: Април 04, 2007, 17:06:29 pm »
bg_roza, от кой град си?

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #3 -: Април 04, 2007, 19:00:21 pm »
от Пазарджик
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: имам проблем (центрове за АРТ, цени - бел.мод.)
« Отговор #4 -: Април 04, 2007, 19:19:01 pm »
Редактирах ти темата (сложих й по-ясно заглавие) и я преместих в този подфорум, където й е мястото. Помисли евентуално дали не е по-добре за тебе да си платиш здравните осигуровки и да кандидатстваш по програмата за лечение на безплодие при жената за 2007 г.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #5 -: Април 04, 2007, 19:25:34 pm »
Благодаря ти.Аз в момента съм осигурена но просто питам.Не съм запозната изобщо с нещата затова искам от тук да науча нещо
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #6 -: Април 04, 2007, 19:35:18 pm »
В такъв случай прочети първо тази тема Програма за лечение на безплодие при жената. Програмата е за 2006 г., но се работи по нея и за 2007 г. с някои дребни промени.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу