0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
разбити мечти
« -: Април 05, 2007, 17:13:08 pm »
Изчетох огромна част от постингите ви с надеждата да видя история подобна на моята,но уви! Няма!Сигурно ще ме упрекнете ,че не съм за този форум,но реших да си я разкажа и аз.Това което ми се случи беше преди почти 3 месеца и се надявам като го споделя /напиша/ да ми поолекне и да го забравя.Дано не засегна никой със нищо!
Значи имам или имах връзка с мъж от 3г.Много го обичах тогава,обичам го и сега.връзката ни беше адски бурна ,от разстояние,с много привличане и емоции и много скандали.Винаги съм се надявала че нещата между нас ще се оправят и наредят,но сега станаха невъзможно сложни.През октомври решихме да имаме дете и то да е повода да се съберем и повторно да заживеем заедно.Аз приех всичко присърце,четях всичко тук,купувах тестове за овулация,следях какво ли не и на 4 януари разбрах че съм бременна.Междувременно на моят любим му се беше изпарило желанието за бебе,но аз мислех че просто го е страх и като всичко стане факт много ще се зарадва и с гордост ще стане баща.Да ама не. Той не пожела,след 3г той ми каза че не е готов за обвързване и е станало недоразумение,каза че ако искам да задържа детето само аз ще нося отговорност за това решение и куп други гадни и много болезнени думи. Махнах го. Много плаках и още адски много страдам,дори и сега през сълзи пиша.После след време пак пожела да е с мен,каза че мн бил уплашен и направил грешка като ме принудил да го махна...... Обичам го много и нямам сили да го забравя ,моля ви ,кажете ми как да го изтрия от мислите си
*
Re: разбити мечти
« Отговор #1 -: Април 05, 2007, 17:35:16 pm »
Луси, това е много гадна история. Според мен този човек не заслужава твоето внимание. Да каже, че иска бебе, и после да се откаже, а после пак да иска да е с теб... не си губи времето с него. разбирам, че го обичаш, но няма смисъл да си губиш най-хубавите години от живота с него. Така мисля аз поне. След като веднъж е постъпил така, може да го направи пак.
Забрави го, ще си намнериш по-подходящ! Пожелавам ти по-скоро!

« Отговор #2 -: Април 05, 2007, 18:10:23 pm »
   Луси не мога да ти кажа как да го изтриеш от мислите си,но ТРЯБВА да го ноправиш и то на всяка цена.Не прави повече компромиси със себе си,защото времето не се връща назад!
  Вярвам че ще срещнеш по-достоен мъж,който няма да се страхува да поеме одговорност.Нормален мъж,който да държи на човека до себе си.Жената не е играчка.Не може да се играе на "майки и бащи" и в един момент,когато играта загрубее,да се отказваш с лека ръка.Така е много лесно  :wink: ....
  Ти не заслужаваш такъв човек и такова отношение.Никой не го заслужава!

*
« Отговор #3 -: Април 05, 2007, 18:15:53 pm »
Тази история е толкова далеч от моето мислене, че не мога да дам адекватен съвет по нея. Единствено те моля, обмисли хубаво преди да вземеш решение! Прецени за себе си до колко си готова да правиш компромиси и до колко това е връзка, а не авантюра. По описанието на мен не ми приличаше на сериозна връзка и не мога да си предствя как сте стигнали до решението за дете, но както казах - мисленето ми е различно.
« Отговор #4 -: Април 05, 2007, 18:42:57 pm »
Мила, историята ти е пълна отврат! След като пишеш тук, значи искаш мнение нали, а не пишеш само, за да ти олекне?
Смятам, че едно дете трудно би спасило отношенията между двама души (ако отношенията са развалени заради липсата на дете - друго нещо); детето не може да бъде повод, то може да е резултат от отношенията.
Първо иска дете, после - не го иска, правилно ли съм те разбрала?... ами на това му се вика "иди ми, дойди ми", несериозна работа.
Докато четох и се възмутих - как ти даде сърце да го махаш, само и само да изпълниш прищевката на този несериозник!... но се замислих, че не съм права, защото гледам твоя проблен с моите очи и от моята позиция... може би си била прекалено объркана, отчаяна...само ти си знаеш какво ти е било.
Мила, аз не бих се върнала при него; горкичкия, грешка бил направил, уплашил се бил; че той да не е малолетен или току-що навършил 20?...След известно време пак ще му скимне нещо и после пак.
Обичала си го... а той мислиш ли, че те обича. Аз не мисля.
 :(
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #5 -: Април 05, 2007, 18:50:06 pm »
Аз пък ще помоля модераторите да заключат темата.
За два дена се появява втора тема, която не е свързана с емоционалните аспекти на проблемното забременяване.
Е, съжалявам, обаче не изпитвам никакво чувство  към въпросната жена, което да ме подтикне да я успокоя. Като е искала да удордиса на мъжки прищевки - хубу, това си е нейния избор. Но да реве тук е просто жалко и обидно за всички, които се стремят да постигнат мечтата си - да видят двете чертички на теста за бременност и  да треперят девет месеца.
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #6 -: Април 05, 2007, 18:51:25 pm »
той е положил огромни усилия да те накара да го изтриеш от мислите си и въпреки това не е успял...наистина ли очакваш накой тук да положи по-голями и от неговите услия. ами то си е малко невъзможно - той просто е надминал себе си.
и да, темата ти малко е прекалена за тук макар да не се съмнявам че е истинска драма за теб.
« Последна редакция: Април 05, 2007, 18:53:28 pm от лили »
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
« Отговор #7 -: Април 05, 2007, 19:09:25 pm »
той е положил огромни усилия да те накара да го изтриеш от мислите си и въпреки това не е успял...наистина ли очакваш накой тук да положи по-голями и от неговите услия. ами то си е малко невъзможно - той просто е надминал себе си.
и да, темата ти малко е прекалена за тук макар да не се съмнявам че е истинска драма за теб.

:good_post:

*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #8 -: Април 05, 2007, 19:36:21 pm »
Вие на колко години сте двамата?
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #9 -: Април 06, 2007, 10:54:02 am »
човек най-много пати от глупостта си