Изчетох огромна част от постингите ви с надеждата да видя история подобна на моята,но уви! Няма!Сигурно ще ме упрекнете ,че не съм за този форум,но реших да си я разкажа и аз.Това което ми се случи беше преди почти 3 месеца и се надявам като го споделя /напиша/ да ми поолекне и да го забравя.Дано не засегна никой със нищо!
Значи имам или имах връзка с мъж от 3г.Много го обичах тогава,обичам го и сега.връзката ни беше адски бурна ,от разстояние,с много привличане и емоции и много скандали.Винаги съм се надявала че нещата между нас ще се оправят и наредят,но сега станаха невъзможно сложни.През октомври решихме да имаме дете и то да е повода да се съберем и повторно да заживеем заедно.Аз приех всичко присърце,четях всичко тук,купувах тестове за овулация,следях какво ли не и на 4 януари разбрах че съм бременна.Междувременно на моят любим му се беше изпарило желанието за бебе,но аз мислех че просто го е страх и като всичко стане факт много ще се зарадва и с гордост ще стане баща.Да ама не. Той не пожела,след 3г той ми каза че не е готов за обвързване и е станало недоразумение,каза че ако искам да задържа детето само аз ще нося отговорност за това решение и куп други гадни и много болезнени думи. Махнах го. Много плаках и още адски много страдам,дори и сега през сълзи пиша.После след време пак пожела да е с мен,каза че мн бил уплашен и направил грешка като ме принудил да го махна...... Обичам го много и нямам сили да го забравя ,моля ви ,кажете ми как да го изтрия от мислите си