0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Mammy

Абортирам ли?
« -: Юни 27, 2005, 16:29:18 pm »
Абортирам ли? Би трябвало да съм в 12 г.с. Прокървих миналата сряда и почти не съм спряла. Връщам се от ехограф- а тя не видя бебе в матката. Направи и вагинален, видя бяла точка, но като за 5-6 седмици бременност, а ние секс не сме имали. Изобщо къде е сега и какво да очаквам? И сърдечен тонус не откри, но ми каза, ако искам, да чакам 2 седмици само да падне, ако  не искам да ходя на аборт сега. Каза, че на тези седмици трябва да е 50 мм, а то е 35. Толкова съм объркана, незнам какво да правя и мисля. Значи ли, че нося мъртъв плод в себе си??? Който е умрял отдавна? Каза, че, ако не ида сега на аборт, ще направят нов ехограф след 2седмици и, само ако се наложи, ще правят кюртаж...
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Абортирам ли?
« Отговор #1 -: Юни 27, 2005, 17:57:27 pm »
Отиди при друг лекар.
Направи кръвен тест.
След 48 часа пак.
*

Anonymous

Абортирам ли?
« Отговор #2 -: Юни 27, 2005, 18:36:36 pm »
За съжаление, сме в Лондон и опциите ми не са много. Или да ида за аборт, или да чакам тези 2 седмици и да ида на контролен ехограф да се види докъде сме /ако не съм получила кръвоизлив дотогава/. Ярко червеното кървене спря, но сега пак има тъмно кафяво. И кръв не мога по желание да се пусна... Мислиш, че може да греши ли? Ами, ако си направя тест за бременност? Болки нямам, вземах Но-шпа няколко пъти. Дали пък не е живо?!
Абортирам ли?
« Отговор #3 -: Юни 27, 2005, 22:26:18 pm »
Задължително си направи тест за бременност!И нещо не мога да разбера какви са тия лекари :evil: Тук дори с цялата ни бъркотия няма да те оставят така!!!!!!!!!!!
*
Абортирам ли?
« Отговор #4 -: Юни 28, 2005, 10:28:53 am »
Здравей,
а ти как се чувстваш?Болят ли те гърдите, абе изобщо продължаваш ли да имаш симптомите на бременност?Иначе е абсолютно възможно плода да е мъртъв щом не са открили сърдечна дейност :cry: Съжалявам, че ти говоря така, но вярвай ми изпитала съм го, ако плода е мъртъв трябва да ти направят абразио бързо, защото могат да станат големи поразии.
Направи си тест задължително и ако можеш отиди да се консултираш и с друг лекар.
Успех!
Абортирам ли?
« Отговор #5 -: Юни 28, 2005, 10:51:48 am »
Здравей и от мен! Съжалявам, за това което ти се случва, но най-вероятно изживяваш мисед аборшън. Плода е спрял да се развива и сега вече го изхвърляш. Но разбира се най-добре е поне още едни лекар да го потвърди. Иначе, ако решиш да чакаш и е мисед, ще направиш аборт най-вероятно. Ако не е мисед и е грешка в изчисленията и си забременяла по-късно, от колкото си мислиш, това малко сакче може и да се развие. Ти кога се ходила на лекар последно. Кога ти беше теста и кога се видя бебе за първи път?
Матей - 1.04.2006 г