0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

donor matka
« -: Октомври 02, 2008, 12:42:31 pm »
Preturpiah operacia ot rak na mato4nata shiika.Premahnaha mi matkata,no zapaziha iai4nicite.Tursia informacia za variantite na izkustveno oplojdane i iznosvane na ploda ot druga jena.Ste buda blagodarna za vsika informacia dadena mi ot vas.
Re: iznosvane na ploda ot donor matka
« Отговор #1 -: Октомври 02, 2008, 14:06:53 pm »
Съжалявам за това, което си претърпяла.
В момента, в България няма закон за т.нар. сурогатство.
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*
« Отговор #2 -: Октомври 02, 2008, 14:12:16 pm »
Много съжелявам за това което се е случило! :bighug:
Но и аз доколкото знам в България износването на бебче от друга жена не е разрешено засега.

donor matka
« Отговор #3 -: Октомври 02, 2008, 16:46:27 pm »
momi4eta,mislia 4e ne biah iasna v prednata publikacia naiasno sum 4e niama zakon v Bulgaria koito da dava vuzmojnost druga jena da iznosi moeto dete no ne misliteli 4e ako izkustveno se oplodi dadena jena i moyt muj dade ba6tinstvo a az kato negova zakonna sapruga osinova deteto urejdame uridi4eskata strana na problema vuprosut mi e mislite li 4e e vazmolen tozi varint gotova sum na vsi4ko za da imam sobstveno bebe
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: donor matka
« Отговор #4 -: Октомври 02, 2008, 17:04:55 pm »
Аз мисля че това е възможно да се случи, но не и да решиш проблема публично. Допускам че сурогатната майка ще разсинови детето, а ти ще го осиновиш.
Съжалявам за стеклите се обстоятелства при теб и те поздравявам за решението ти.

Успех!

п.п. По възможност пиши на кирилица!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #5 -: Октомври 02, 2008, 21:18:38 pm »
Доколкото знам е разрешено в Русия. Поинтересувай се. Късмет!