0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

пак аз!
« Отговор #20 -: Януари 09, 2006, 09:32:48 am »
Ето аз например, чесно бих си признала, че харесвам много мъжете но....искайки още наслади и удоволствия от всякакъв вид опитах секс с жена и ми хареса! Различно е! И интерсно! И сега не бих отказала нито на красив мъж нито на красива жена! Един мъж не ми стига и това е! Съдете ме както искате....
РђР· СЃСЉРј една 27 РіРѕРґРёС?РЅР° жена
*
Re: пак аз!
« Отговор #21 -: Януари 09, 2006, 09:55:48 am »
Цитат на: danaia

Ето каква е вероятно истинската причина за изневерите - разноообразието! Човека, няма да е човек, ако се задоволи само с едни нещо - няма да има развитие и прогрес!
Никога да не му стига това което има или е постигнал - това е истинският човек! И какво тук могат да попречат чувствата, доверието и т.н....
На никой не му е приятно да е предаден от любимият човек, но тракъв е живота...

Ето аз например, чесно бих си признала, че харесвам много мъжете но....искайки още наслади и удоволствия от всякакъв вид опитах секс с жена и ми хареса! Различно е! И интерсно! И сега не бих отказала нито на красив мъж нито на красива жена! Един мъж не ми стига и това е! Съдете ме както искате....

Мисля и аз вече да се намеся по тази тема след като доста време тя е тук и доста неща прочетох...

Наистина DANAIA е права - разнообразието е причината за ВСИЧКИ изневери, и че повечето от тук пишещите ХОРА едвали биха могли да изневерят, най -малкото защото обичат човека до тях. Но - винаги има поне едно "НО".... има и други...

Наистина човешката природа е такава, че обича предизвикателствата и промените и постоянно ги търси, а монотонния живот ни кара да правиме както ли не - дори и да изневеряваме...

Наистина ВСЕКИ мъж, или поне 99% от тях, мислят само за БРОЙКАТА с които са били и как да нарастне тя (сега няма да пиша как и защо се получава така), но е вярно и обратното - ако нямаме предвид еднополовите "изневери", за да има изневяра са неоходими поне ЕДИН мъж и поне ЕДНА жена!!!

...що се отнася до еднополовия секс, отново мога да подкрепя DANAIA - една жена ВИНАГИ може да направи на друга жена по-добър оргазъм от колкото мъж (естествено има и изклучения, но са преудолими). Обратното за мъжете СЪЩО е ВЯРНО. Или с едно изречение казано: Всеки пол си знае за него си къде да пипне и как...!"

БЕЗ КОМЕНТАР
« Отговор #22 -: Януари 09, 2006, 11:35:34 am »
Цитат на: bigben

една жена ВИНАГИ може да направи на друга жена по-добър оргазъм от колкото мъж (естествено има и изклучения, но са преудолими). Обратното за мъжете СЪЩО е ВЯРНО. Или с едно изречение казано: Всеки пол си знае за него си къде да пипне и как...!"

Много лесно мога да те оборя. Няма да се впускам в подробности и да ти обяснявам разликите в изживяванията от различните типове оргазъм, има си къде да прочетеш. Една жена може да разбере най-добре емоционалните нужди на друга жена, но най-пълно физическо удовлетворение може да намери у мъжа.
*
« Отговор #23 -: Януари 19, 2006, 08:28:57 am »
Цитат на: ironic_
Цитат на: bigben

една жена ВИНАГИ може да направи на друга жена по-добър оргазъм от колкото мъж (естествено има и изклучения, но са преудолими). Обратното за мъжете СЪЩО е ВЯРНО. Или с едно изречение казано: Всеки пол си знае за него си къде да пипне и как...!"

Много лесно мога да те оборя. Няма да се впускам в подробности и да ти обяснявам разликите в изживяванията от различните типове оргазъм, има си къде да прочетеш. Една жена може да разбере най-добре емоционалните нужди на друга жена, но най-пълно физическо удовлетворение може да намери у мъжа.

Не е нужно да ме оборваш - просто така съм го написъл, че дори и грешно съм се изразил - имах предвид  това което казваш и ти.

Всеки огразам за които се говори по-горе си има и "+" и "-". Ето това е вече друга тема и няма да я дисткутирам тук (не му е мястото)
*
ОТГОВОРИ САМО ОТ ЖЕНИ 1 - ЛЮБОВНИЦАТА...
« Отговор #24 -: Януари 19, 2006, 12:19:11 pm »
много хубава тема
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
Re: нека и аз да се намеся!!!
« Отговор #25 -: Март 23, 2006, 10:50:33 am »
Ами я ми кажи ти какво най-много обичаш да хапваш, например обичаш мнооогооо шоколад! Я сега си представи - сутрин на закуска, шоколад, на обяд пак шоколад и вечерта отново шоколад....и така ден след ден! Е няма ли някой ден да ти се прияде друго, например пържола?
Ето каква е вероятно истинската причина за изневерите - разноообразието!

разнообразие може да има и в шоколада. сутрин с лешници, на обяд с бадеми, вечер натурален и т.н. ако аз съм шоколада и той реши да пробва пържола повече няма да яде шоколад. точка по въпроса.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
« Отговор #26 -: Април 01, 2006, 08:04:19 am »

Ти защо очакваш да бъдеш съдена?
Може би защото сама се съдиш себе си, а?
Всеки си има своя начин да се чувства добре и да е щастлив :wink:
*
ОТГОВОРИ САМО ОТ ЖЕНИ 1 - ЛЮБОВНИЦАТА...
« Отговор #27 -: Април 16, 2006, 22:29:03 pm »
Цитат на: Dideto
Хайде ми отговорете тогава, защо жената все трябва да внимава, как се облича, как изглежда.. хем да чисти и да върши домакинска работа, хем да като от корица на плейбой???
а мъжа какво??

Много добре казано.Омръзнало ми е все аз да се правя на клоун-секси фантазии,изчанчени пози и т.н.)и накрая пак недоволен. :x
*

Re: ОТГОВОРИ САМО ОТ ЖЕНИ 1 - ЛЮБОВНИЦАТА...
« Отговор #28 -: Април 04, 2007, 13:56:12 pm »
Малко позабравена тема..но си позволявам да се включа и аз!
Относно, кой е съден и кой не...всичко се спира до това, кой как е скроен според мен, има широко скроени хора, има и по не широко скроени. От там и зависи това дали даден човек одобрява или не появата и изобщо съществуването на любовник/ца.
Както и по-горе е написано, наистина никоя до сега не си е признала 4е има любовник - ето май ще съм първата, да имма си любовник, и преди да по4нете да ме обвинявате и да сипете глупости от рода 4е необи4ам мъжа си.....аз май най добре си знам какво озна4ава той за мен и колко много си го обичам.А именно и 4е влизам в този саит.....да и аз съм една от борещите се за увеличаване броя на семейството ми. Бях много малка когато се сблъскахме с проблемите относно бебето. Имам 3 инсеминаций, 3 иксита и 1 замразен трансфер.Всички 7 опита неуспешни, но продължавам с битките да си имаме дете.И честно казано, за да се прескочи кризата в семейството, да и ние имахме сексуални проблеми, и психологични, и ревове, и отчаяние .и....всико, да не изброявам всико което всяка жена минава, когато се стигне до порблема подлагане на асистирани методи.И наудобните въпроси, защо след брак, все о6те нямяме дете..и каквото мойе да се сетите....но установих, 4е именно връзката ми с друг човек ме зарежда с положителна енергия и ми дава сили да продължа...не отхвърлям и приноса на мъжа ми, че е винаги до мен и григовен, но наистина, това различно чувство,тези емоций който се изживяват, това че все о6те оставам желана за мен специално ми помага да продължам да се боря за щастието на семейството ми.На натрапвам мнение на никой, всеки е свободен да взима правилните решения за себе си и естествено да носи отговорността за действията си. Пожелавам на всеки да сбъдне мечтите си!
*
« Отговор #29 -: Април 05, 2007, 12:29:19 pm »
E, госте какъв ти е проблема, та вадиш архивни теми. Дали си имаш любовник или не-това си е твоя работа. Аз лично не съм господ и не бих те упрекнала, ако си щастлива с тази връзка ми поддържай си я.Но явно нещо не ти е комфортно и ако искаш одобрение от някой, не си намерил правилния сайт!Тук жените не се интересуват от извънбрачни връзки, а от нещо далеч по съществено-ДЕТЕ, така, че не очаквай похвала или съчувствие на темата за любовника! Мога да ти съчувствам за борбата ти за дете и да ти пожелая скоро да се похвалиш с  :bfp:
Пристрастена към д-р Хаус!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #30 -: Април 05, 2007, 15:39:18 pm »
Госте, доста се чудих дали изобщо търсиш съвет и за какво въобще я вдигна тази стара тема.
Белла ме е изпреварила и моето мнение е доста близко до нейното. Мисля си, че ти изпитваш вина за любовника си (което е съвсем в реда на нещата) и търсиш одобрение тук, което да те оправдае пред теб самата. Е, едва ли ще намариш такова одобрение - не и тук, където на дневен ред са съвсем други проблеми. Аз не те съдя, но има един момент - в такива триъгълници винаги някой е наранен много накрая. А често и тримата участници. На теб остава изборът да постъпиш така, че никой да не пострада, защото почти винаги решението е на жената. И още нещо, жените сме така устроени, че за нас секс без любов няма. Казваш, че обичаш съпруга си, а любовника? Дори и да нямаш чувства към него сега, те ще се появят рано или късно.
Ама съм и аз един Фройд :) Пожелавам ти да намериш своето щастие и всичко да свърши без дълбоко наранени сърца.

« Отговор #31 -: Април 05, 2007, 19:03:27 pm »
Госте, не съм светица, защото в противен случай щях да съм на небето, но... никак не те разбирам, противоречиш си.
И постинга ти хич не е за тука... какво целиш - твоя си работа.
 :(
(Моля да не бъда обвинена в снобизъм, пристрастие, раздразнителност или опити за цензуриране - и аз както всички изразявам мнение)
*
« Отговор #32 -: Април 06, 2007, 19:01:29 pm »
Усещам как Мели подслушва отнякъде и всеки момент ще изстреля: "Хайде, все пак да си говорим за репродуктивни проблеми!" И ще е права. Извинявай, Госте, ама не разбирам ти хвалиш ли се, че с любовник си си решил емоционалните проблеми около бебеправенето?! Не, не те съдя! Просто имам малко по-старомодни разбирания за вярност, семейство и т. н.. И понеже не ми е ясно мнението ни ли искаш с постинга си все пак ще ти кажа своето: така ще затънеш емоционално и психически много повече, щото си с двата крака на две различни места. А позата "в шпагат" не е много удобна. Пак повтарям: не те съдя. Такива са ми разбиранията.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #33 -: Април 06, 2007, 19:49:51 pm »
Усещам как Мели подслушва отнякъде и всеки момент ще изстреля: "Хайде, все пак да си говорим за репродуктивни проблеми!"

Абсолютно!  :witch: :witch: :witch: :witch: :witch: :witch:

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу