Малко позабравена тема..но си позволявам да се включа и аз!
Относно, кой е съден и кой не...всичко се спира до това, кой как е скроен според мен, има широко скроени хора, има и по не широко скроени. От там и зависи това дали даден човек одобрява или не появата и изобщо съществуването на любовник/ца.
Както и по-горе е написано, наистина никоя до сега не си е признала 4е има любовник - ето май ще съм първата, да имма си любовник, и преди да по4нете да ме обвинявате и да сипете глупости от рода 4е необи4ам мъжа си.....аз май най добре си знам какво озна4ава той за мен и колко много си го обичам.А именно и 4е влизам в този саит.....да и аз съм една от борещите се за увеличаване броя на семейството ми. Бях много малка когато се сблъскахме с проблемите относно бебето. Имам 3 инсеминаций, 3 иксита и 1 замразен трансфер.Всички 7 опита неуспешни, но продължавам с битките да си имаме дете.И честно казано, за да се прескочи кризата в семейството, да и ние имахме сексуални проблеми, и психологични, и ревове, и отчаяние .и....всико, да не изброявам всико което всяка жена минава, когато се стигне до порблема подлагане на асистирани методи.И наудобните въпроси, защо след брак, все о6те нямяме дете..и каквото мойе да се сетите....но установих, 4е именно връзката ми с друг човек ме зарежда с положителна енергия и ми дава сили да продължа...не отхвърлям и приноса на мъжа ми, че е винаги до мен и григовен, но наистина, това различно чувство,тези емоций който се изживяват, това че все о6те оставам желана за мен специално ми помага да продължам да се боря за щастието на семейството ми.На натрапвам мнение на никой, всеки е свободен да взима правилните решения за себе си и естествено да носи отговорността за действията си. Пожелавам на всеки да сбъдне мечтите си!