0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

За Прегнила
« -: Декември 28, 2005, 11:58:15 am »
Здравейте момичета,

имам въпрос, който е свързан с прегнила и той е: има ли ограничение при прилагането на прегнил за пукане на фоликулите и дали оказва някакъв отрицателен ефект.
*
За Прегнила
« Отговор #1 -: Декември 28, 2005, 13:59:28 pm »
В какъв смисъл ограничение? Чувала съм, че прегнила се избягва или ограничава при поддръжка на лутеалната фаза при хиперстимулационен синдром,  но за ограничения в приложението му за таймиране на овулацията не съм чула, но възможно е и да има. Теб какво те притеснява, сподели ли го с док?
За Прегнила
« Отговор #2 -: Декември 28, 2005, 15:27:54 pm »
Нямах това пред вид, мила, както например не е добре да се прилага стимулация с клостилбегит повече от 5 - 6 пъти / 5 - 6 месеца /, така да е по същия начин и с прегнила, и де да знам де, още не съм питала доктора, ама исках и с вас да се консултирам.

Колко поредни месеци може да се опитва с прегнил при естествен цикъл, за да се пукнат фоликулите преди да премина към стимулация с нещо. - е, това ми беше въпроса :lol:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
За Прегнила
« Отговор #3 -: Декември 28, 2005, 16:50:11 pm »
мисля, че няма такава зависимост. то и при стимулация "с нещо", пак се бие Прегнил...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!