0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Надежда...

Здравейте,

закъснява ми вече 3ти ден, Днес сутринта правих тест за бременност и се показа една бледа втора черта. Много ми се иска да направя кръвен тест, но не зная къде е възможно във Варна или Русе.

Ако някой е правил, моля за помощ.

Благодаря,
*
Здравей, Надежда!
В Русе правят кръвен тест в лабораториите "Здраве" и в "Прималаб" до съда, но и в двата случая се чака 3 дни.
Късмет!
*
Във Варна съм правила в "Лаборескпрес", резултатите са готови след 3 часа. Успех!

*
Във Варна съм правила в "Лаборескпрес", резултатите са готови след 3 часа. Успех!

А къде се намира тази Лаборекспрес? Имаш ли някакви координати?

Благодаря,
Лаборекспес се намира на ул.Ген.Столипин 18 . Това е сайта им www.laborexpres.com  , има карта за да се ориентираш по-точно , както и телефони за връзка. Стискам палци и да се похвалиш после  :)
*
Лаборекспес се намира на ул.Ген.Столипин 18 . Това е сайта им www.laborexpres.com  , има карта за да се ориентираш по-точно , както и телефони за връзка. Стискам палци и да се похвалиш после  :)

Благодаря ти! :)
В Здраве пращат пробите в София и затова се бавят толкова. но Прималаб е много добра лаборатория с модерна техника и резултатите им излизат в рамките на деня, работят всички хормони както платено, така и по каса.
Дано резултата да е положителен