0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Сигурно се побърквам...
« Отговор #20 -: Април 27, 2007, 17:00:11 pm »
Сами, щастливка си, че не този човек ще отгледа и възпита децата ти!
Да сте живи и здрави и ти, и децата!
*

sami

• 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
« Отговор #21 -: Април 27, 2007, 17:08:09 pm »
Осиана,миличка,
тук,както и навсякъде май,когато развода е по взаимно съгласие,
се подписва споразумение,в което се пише кой ще има попечителството над децта,каква издръжка ще плаща другия и т.н.,това споразумение се подготвя от адвоката,и се подписва от двамата "бивши" съпрузи.Каквото се споразумеем ние.
Аз пак му направих компромис,защото ако си бях подала документите за нормален си развод/не по взаимно съгласие/,тогава съда щеше да определи издръжката,и тя нямаше да е 50 евро,ами много по голяма,и господина като няма да плати,заминава в затвора.
Аз обаче му казах ако иска по взаимно съгласие да се разведем/в негова полза е/,
Не знам ,не съм такъв човек,не ми се иска никога да стигам до крайности.А
всъщност точно така трябваше да стане,за да разбере той ама....

http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
*
« Отговор #22 -: Април 27, 2007, 17:15:11 pm »
Sami, и аз не мога да си представя как отивам в Съд, говоря за пари, и т.н. и аз не съм такъв човек. Много по-цивилизовано е двама души да се разберат. Само че твоят бивш явно е много далеч от човещината и цивилизацията. Издръжката, която ти предлага (пък и разните му условия, че видиш ли щял да купува неща и т.н. глупости) са смешни и обидни, както за теб, така и за децата. Бори се за тях, за да им осигуриш един по-добър живот ти трябват и пари...
*
« Отговор #23 -: Април 27, 2007, 19:25:49 pm »
Като иzключим емоционалната страна на въпроса (че бивШият ти е голям мухльо Щом се оставя да го командарят цялата му рода, а не се грижи zа семейството си  :x), две деца не се отглеждат лесно сама. Всичко е толкова скъпо! Това с теzи 50 евро е подигравка  :x! И факта, че се раzвеждате по вzаимно съгласие няма ниЩо обЩо с иzдръжката zа децата. За това мисля, че трябва да zаведеШ отделно дело. Дори и на тебе трябва да плаЩа иzдръжка докато децата станат на 3 години, zа да можеШ да ги дадеШ на градина, а ти да тръгнеШ на работа!
Говори с адвоката си по теzи въпроси. Все пак колкото повече иzдръжка получаваШ, толкова повече неЩа можеШ да си поzволиШ zа децата! Не се откаzвай лесно! Колкото повече растат децата, толкова повече Ще растат и раzходите zа тях. Ти имаШ права, потърси ги!
*
« Отговор #24 -: Април 27, 2007, 22:25:16 pm »
Просто седя и се чудя, какво сърце трябва да има човек, за да обърне гръб и да остане безчувствен към усмивките на тези същества. И въобще има ли сърце. Сами, въпреки това което ти се случва, ти разбираш ли какво богатство имаш? Не си съсипвай нервите, те не го заслужават. Успех и кураж.
« Отговор #25 -: Април 28, 2007, 07:51:10 am »
Сами, страшно много съжалявам за проблемите с мъжа ти. Но повярвай ми, за добро е. Виждаш, че не можеш да разчиташ на него за нищо. Не е добър съпруг и баща. За какво ти е такъв човек? Само за да се пише, че си омъжена ли? Не, не ти трябва. ЗАБРАВИ ГО! Виж какви красиви момиченца имаш. Те имат нужда от теб и знам, че ти ще бъдеш до тях и ще им дадеш цялата си любов и грижи. Ти си изключителна майка и жена!

[/url]
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #26 -: Април 28, 2007, 10:19:33 am »
 Сами,аз няма да посмея да ти давам никакъв съвет,защото виждам,че си изправена пред една много-сложна дилема,която те мъчи отдавна.Следя твоята история от самото начало и само ще те помоля да не се предаваш точно в този момент.Силно вярвам,че най-после нещата ще се оправят!Мисли за децата,мила!Празните надежди за този мъж,само те връщат крачка назад...Това е твоят правилен пътеводител!Ако превъзмогнеш и това...еха...живот ще си живеете!Знам,че е трудно,мила...Бъди отново силна!Успех!
*

sami

• 1148
« Отговор #27 -: Април 28, 2007, 12:53:57 pm »
ОБИчАМ ВИ ВСИчКИТЕ!!!!!!
 :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #28 -: Април 28, 2007, 15:02:41 pm »
Ужас...съжалявам Сами,че ти се налага да преминеш през всички тия дивотии с този мъж :(...Аз лично тия 50 Евро не само,че не бих ги взела,ами бих му казала да си ги завре...да не казвам къде! :x :x :x Две деца,а той се подиграва така и нарича тази "колосална" сума "издръжка"...
А те са наистина такива куклички - като ги гледам на снимката и си умирам от кеф!...Да са ти живи и здрави,и ти също разбира се - ще успеете да се преборите с всичко,сигурна съм!

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
« Отговор #29 -: Април 28, 2007, 18:12:13 pm »
sami, съгласна съм  с момичетата, които те призовават да се бориш за по-голяма издръжка. Това семейство явно ти въздейства по гаден начин и ти ставаш плаха. На това разчитат, да знаеш, разчитат да си наивна и добричка.Отдръпни се мислено малко настрани, огледай ситуацията и си помисли, ако друг беше на твоето място какво щеше да го посъветваш? Да остави и парите, които и дават и въобще да не помисля за съд?! Едва ли! Време е да пораснеш! Няма такава игра "аз не съм такъв човек!" Трябва да се научиш да се бориш заради децата си. Трябва да се научиш да си точно такъв човек, който си отстоява правата. Ясно е,че е неприятно заради общуването с тези хора, но ти го дължиш на децата си. Настоявай за повече пари и то всичко да е законно уредено. Малко ли лошо ти причиниха? Не позволявай да продължават да те манипулират, защото те явно на това разчитат. В момента сестра ми е в нещо подобно на твоята ситуация; мъжът и и е пречупил волята и тя е като зомби - каквото той каже, това прави. Ама, това е друга много болна за мен тема; а и не мога засега да се намесвам. Но ти ще успееш. Да си търсиш правата, не означава да си лош спрямо другия. Не бъди "глупава" и си търси правата, защото ще го усетиш на гърба си още, щом се върнеш в БГ и започнат да ти трябват пари по децата. Ще съжаляваш, но ще бъде късно. Желязото се кове, докато е горещо! Действай смело и успех!
« Последна редакция: Април 28, 2007, 18:29:38 pm от DivaRoza »
*

sami

• 1148
« Отговор #30 -: Април 29, 2007, 11:47:23 am »
Права си! :?