0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Въпрос за инсеминация
« -: Май 10, 2007, 16:44:57 pm »
Здравейте! Със сигурност въпросът ми ще ви се стори глупав, но трябва да питам.  Възможно ли е мъжа ми да даде материал за инсеминация веднага, а самата процедура да се назначи според графика на клиниката, в която ще се прави. С други думи може ли да даде материала "за вчера" образно казано?
Уточнение: трябва да стане много бързо даването (ако е възможно)
Уточнение 2: нямаме проблеми със стерилитет, той ще заминава за много дълго време, а аз се лекувам в момента.
Пак се извинявам за въпроса. Ще съм благодарна за отговорите
*
Re: Въпрос за инсеминация
« Отговор #1 -: Май 10, 2007, 16:49:13 pm »
Ако съм разбрала правилно питането, да, съпругът може да даде материал веднага, материалът се замразява и процедурата се прави съгласно цикъла на пациентката и графика на клиниката.
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*
« Отговор #2 -: Май 10, 2007, 16:52:31 pm »
Ако мога да съм полезна с това,че в някои клиники замразяват материал.Попитай в клиниката ,в която ще правиш инсето дали го правят.Успех :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

Nelly S

• *
  • 13
  • Това, което не те убие, те прави по-силен
« Отговор #3 -: Май 11, 2007, 14:19:33 pm »
Може единствено като се замръзи материалът, но е много важно да се знаят какви са стойностите на сперматозоидите след размръзяването!!!
Нека до всяко добро същество застане поне още едно
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #4 -: Май 13, 2007, 18:32:10 pm »
Няма глупави въпроси.
Може да се замрази материала, но винаги има риск при размразяването нещата да не както трябва.
*
« Отговор #5 -: Май 13, 2007, 18:56:46 pm »
Момичетата вече са ти дали отговор. Да, може да се даде предварително материал и той да се замрази. Ако спермограмата на съпругът ти е хубава, шансът е по-голям. Желая ти успех!  :goodluck:

*

vilimili

• 512
  • Ще ми липсваш много татко!Поклон пред паметта ти.
« Отговор #6 -: Май 13, 2007, 19:22:43 pm »
И аз знам,че може,зависи в коя клиника ще го правиш!УСПЕХ :goodluck: