Здравейте момичета,от една година правя опити за бременост.Имам два неуспешни ИКСИ опита в Турция.Диагнозата ми е ИЯР,но май не е само това.Миналата седмица бях на консултация при Доц.Конова.Назначи ми :
FSH,LH,E2,PROLAKTIN,AMH,Chlamydia trachomatis IgG,Chlamydia trachomatis IgA,NK клетки,глюкоза+IR,Антифофолипиден Screen IgG,Антифосфолипиден Screen IgM,Генни полиморфизми,асоциирани с тромбофилия.Чакам цикъла си някъде на 29.06.Без хормоните и NK клетките съм пуснала всичко.Също каза да посетя Д-р Бодурска до 14 ден на цикъла.Ходих да взема направление поне за хормоните при моята гинеколожка и като ме прегледа каза че имам задържан фоликул който е 24 мм на 17 ден от цикъла,та ме вълнува дали е задържан наистина или е късна овулация.Преди това пиех достинекс по схема от 16 ден 2×1 за 10 дни.Но този месец вече го спирам.Последния прием беше на 01.06 ,а цикъла ми беше на 03.06.До тук така,но за разкош ми прищипа кръста и сега се притеснявам да приемам медикаменти,защото ми предстои изследване на хормони.Дали може да окаже влияние ако почна да си лекувам кръста.Болките са ужасни.В деня в който ми се схвана ми биха Профенид и милгама,дано да не повлияе на резултатите(днес пуснах всичко без хормони и нк клетки).Гинеколожката ми не е много май в час,защото и поисках вагинален и цервикален секрет,а тя с един тъмпон ми бръкна и в влагалището и в цервикалния канал и ми вика то каквото има в влагалището това го има и в цервикалния канал.И сега трябва като отида при бодурска да и кажа да ми пусне ново иследване,което трябва и да си го платя защото моята гинеколожка не знае как се прави.Съжалявам за дългия пост и че бях толкова подробна,но ще се радвам да ме посъветват момичета с подобен опит