Здравейте момичета!Аз също съм нова.Аз имам хламидии ,които са най-вероятната причина вече 2 г. бебето да не става.Преди цели 6 г. се разболях от орнитоза /това е пневмония ,причинена от птици/.Установи се от страшно високия титър на антитела срещу хламидия пситаци.Лекарите казаха, че се предава само по въздушно-капков път.Е, естествено мен ме натъпкаха с антибиотици, а съпруга ми не.А се чудеха защо все имам хламидии,въпреки лекарствата.Разбира се изкарах си лекарствена алергия.След няколко години, съпруга ми също се разболя от пневмония и тогава видяха ,че и той има хламидии.Но лекуваха само него.И сега твърдят ,че продължавам да имам висок титър на антитела, като нещо което организмът помни, но аз не съм много сигурна. Изградих си собствено мнение и смятам ,че май тези хламидии от преди 6 г. се предават и по полов път и със съпруга ми сме се презаразявали.Вследствие на което май не мога да забременея.Дано пораженията да не са големи.Решила съм да посетя клиника по репродуктивна медицина още другата седмица.Забравих да кажа, че имам вече едно дете ,на 15 г.,аз съм на 35 г.