0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
Re: Зълва ми ме нарича яловица
« Отговор #40 -: Май 05, 2007, 19:32:34 pm »
ни нам що така получилас ама док доста се втрещи :lol:
след това поиска спремограма (преди това се беше доверил на предишните) и се оказа че при мъж ми наистина всичко си е наред. та може и да съм аз кисела верно 8)...гледам да не го мисля много много ама ако само тва ми е проблема...ехей...направо нямам проблем :lol:
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #41 -: Май 08, 2007, 11:17:04 am »
Тичинка, как си? Надявам се, че си се поуспокоила. Всичко ще си дойде на място, ще видиш. Търпение и постоянство, обаче и не протакай много, че желязото се кове докато е горещо (отнася се за любимият ти). Не го оставяй дълго сам с  тайнствените му размисли. Рискът е още една 4-годишна летаргия. Прегръщам те!
*

ti4inka

« Отговор #42 -: Май 09, 2007, 14:20:27 pm »
Благодаря ти за вниманието, Лора. Помолих лекарката да ме насочи къде мога да направя цветна снимка, че май само това не съм правила. Ама тя ми поиска изследванията ми и накрая с малко срам обясних положението. Каза ми жената да кажа на моя мъж, че преди да ме прати на цветна снимка иска да види спермограмата на мъжа ми. Даже написа на една рецепта, че изследванията не са пълни и липсва спермограма. Даде ми час за 21.05. Тази вечер ще става каквото ще става. Може и да съм ви досадна вече, но ако искате ще ви пиша утре ако мога. Стискайте ми палци!
*
« Отговор #43 -: Май 09, 2007, 14:25:59 pm »
Успех.
*
« Отговор #44 -: Май 09, 2007, 14:31:42 pm »
Успех Тичинка!
*
« Отговор #45 -: Май 09, 2007, 14:55:45 pm »
давай смело и не се притеснявай!
 :goodluck:

*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #46 -: Май 09, 2007, 14:56:10 pm »
Успех в убеждаването на мъжкото ;)

*
« Отговор #47 -: Май 09, 2007, 15:04:21 pm »
Добра новина, Тичинка! Не си досадна, много си сладка! Защо се налага да правиш това изследване? На мен ми бяха препоръчали да направя първо хидротубация, защото е по-малко травматично.
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #48 -: Май 09, 2007, 16:55:12 pm »
На мен ми бяха препоръчали да направя първо хидротубация, защото е по-малко травматично.
На мен цветната снимка ми беше безболезнена, за разлика от хидротубацията и само дето брах страх преди нея. А хидротубацията - много ме боля. Мисля си, че предиството на цветната снимка е, че имаш "черно на бяло" снимка, която можеш да покажеш на лекарите. А "+" на хидротубацията - че не те облъчват с рентген. Предполагам, че лекарят трябва да прецени, кой е по-добрият вариант ;) Важното е да се видят две хубави пропускащи тръби :)

« Отговор #49 -: Май 09, 2007, 18:37:12 pm »
Прекрасна новина, Тичинка!
Ще стискам палци и ще чакаме да пишеш утре  :D
Успех!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

hrisiel

• **
  • 79
  • non ho persso la fiducia!!!!
« Отговор #50 -: Май 12, 2007, 21:10:31 pm »
Мила,  мн   бих  искала  да  ти  дам  мн.  пове4е  кураж,които  ти е  мн.  необходим,да си  пове4е  пряма  и   състо така  да  разговаря6 по 4ести4ко  с  твоят  съпруг  за  това  което   те  валнува, просто  мъжете   не  умеят  да изразяват  4уствата си, както и  проблемите  , за  което сме  ние дамите,  които  трябва  да поведем диалога, а ти   си  успяла  да разбере6  4е  не  е  безразли4ен  към  теб  и  както и проблемът  които   ви  вълнува  ,  може  би   се  срамува , за  това  , гледаи    да  наруШаваШ  неговото  мъл4ание   , така  се  тормозите   и   двамата (играеики на: Какво  ли   мисли?сугурно това и това.....няма  да   има  никога  отговор). Диалогът  е  мн.  важен  за  хармонията на едно  семейство.  А все  пак това  за  това   което  се  борите , едно :babyflips: или  пове4е сладки :bori_004: :bori_015: :bori_017:   и се  прави  от  вас  двамата .Прозву4ах  доста наставни4ески,  за  което  ти   се  извенявам,   но  за мен едно  семейство  с  каквито  и  да е проблеми ,у4астието  е взаимно, диалогът  е  задалжителен  и  не се  сртахувай. Целувам  те  , мило  моми4е  и  кираж , а  ти  го  има6. Успех ,успех, успех.
А това за зълвата   не  е  твои  проблем, игнорирването му  сте  ти  помогне  мн.  за  твоето емоционално равновесие.
мн.  поздрави и  отново  успехи  в тв. на4инания .
 :bighug: :balk_104: :balk_69: :balk_602:

Цитат
Тази вечер ще става каквото ще става.
« Последна редакция: Май 24, 2007, 18:38:15 pm от hrisiel »

*
« Отговор #51 -: Май 14, 2007, 08:15:02 am »
мила мога сам да ти казвам 4е ти си прекрасен 4овек,и не деи да обрь6та6 внимание на горката ти тьпа зьлва,тиа е бедна ду6ица,а на теб мнооооого касмет и наи скоро пожелавам ти да прегьрне6 твоето беб4о  :P
« Отговор #52 -: Май 20, 2007, 14:32:02 pm »
Стана ми много мъчно за глупостта, с която са те натоварили... :( Игнорирай я! Не е необходимо да й обръщаш внимание, бъди над тези неща... Вярвай в успешния край на нещата, каквото и да предприемеш! Прегръщам те!!!  :bighug:
*
« Отговор #53 -: Май 20, 2007, 17:51:22 pm »
Тичинка, отдавна не си писала, какво става с теб, с мъжа ти? Нави ли се на изследвания? Как вървят нещата?